Re: Athens AW fleet
λοιπον, η εταιρια παει για πωληση, τουλαχιστο μετα το περας της Συμβασης των Αγονων Γραμμων! αυτο το γεγονος ειναι πραγματικοτητα
ενας ενδιαφερομενος αποστρατος της Π.Α. φιλος μου, ενδιαφερθηκε για την εταιρια, για επενδυση!
Προχτες πηγε στα κεντρικα γραφεια για να δει τους υπευθυνους! αυτοι "κοστολογησαν" την αξια της εταιριας στα 11.500.000 Ευρω!!!
Δυστυχως ομως τα πραγματα ειναι τραγικα! εχουν 1 αεροσκαφος προς διαθεση, τα αλλα 3 επιστρεφονται, τα 2 Fokker ειναι προς βαρια επισκευη, χρωστανε παρα πολλα λεφτα, ακομα και στους 300 υπαλληλους τους! εχουν αμεση αναγκη απο ρευστο.
Με ρωτησε ο ιδιος ο φιλος μου, αν θα εκανε καλα να κανει αυτη την επενδυση για την Athens Airways, επειδη ο ιδιος εχει ακρες στα Εμιρατα, και του ειπα σαφως και οχι! Μια τετοια εταιρια δεν αξιζει τοσα χρηματα. Ειναι τεραστιο το κοστος που δεν ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα! Και ο ιδιος μου εκμυστηρευτικε το ενδιαφερον απο πλευρας ομιλου Βγενοπουλου και οτι υπαρχει μια κινηση τετοια!
Ισως δουμε Αραβες να αγοραζουν την εταιρια, εκ μερους της MIG.
Προσωπικα, δεν πιστευω οτι θα σωθουνε απο τις 10 αγονες γραμμες. Δεν εχουν καμια πολιτικη, κανενα προγραμματισμο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ηταν ενα προχειρο προτζεκτ ελληνικης επιχειρηματικοτητας χωρις καμια προοπτικη βελτιωσης του ελληνικου τουρισμου και ελληνικης επιχειρηματικης εξελιξης