Οικονομική Πολιτική της Athens!

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομίζω ήμουν σαφής. Είπα "επειδή έχει ξαναγραφτεί" (όχι απο σένα). Πιθανώς να ήταν σύμπτωση!

στον τοπικο τυπο της χιου(οπου οπως ειναι γνωστο υπαρχουν παααρα πολλοι ναυτικοι) δημοσιευτηκε σημερα το εξης..
Υπόσχεση της Athens Airways ότι θα καθιερώσει εκπτώσεις 20% στα εισιτήρια της για τους συνταξιούχους ναυτικούς.
μπορει καποιοις να μου εξηγησει πως απο το διαδικτυο μπορει κανεισ να εξασφαλισει την εκπτωση 20% που κανουν για φοιτητες ασ πουμε?
τωρα με τους συνταξιουχους πως θα γινει δηλαδη..?

Αυτή η έκπτωση, τουλάχιστον όσον αφορά τους φοιτητες, αφορά μόνο το semiflex ναύλο.

Στην Γαλλία όπου η AirFrance έχει ανάλογες εκπτώσεις, κλείνεις το εισιτήριο κανονικά επιλέγοντας είδος έκπτωσής κ όταν περνάς από το GATE το μηχάνημα κάνει "μπιπ" στην ανάγνωση της boarding card κ σού ελέγχουν τα δικαιολογητικά (ή έτσι υποτίθεται τουλάχιστον..). Σκοπεύουν να προωθήσουν το online booking για τους συνταξιούχους ναυτικούς? καλή τύχη :wink:

Ναύλοι με 1 Ευρώ που μεταφράζοναι π.χ. σε 23 Ευρώ για το SKG-ATH, έκαναν την εμφάνισή τους στη σελίδα της εταιρείας και ήδη έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!

Απάντηση στην αντίστοιχη προσφορά της Α3 (ναύλοι με 4 Ευρώ) ή απελπισμένη προσπάθεια να διασωθεί όπως όπως το image της εταιρείας μέχρι να έρθει το τέταρτο ERJ και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το φορτωμένο πρόγραμμα;
Μάλλον και τα δύο!

flesland":1d476sy1 said:
Σκοπεύουν να προωθήσουν το online booking για τους συνταξιούχους ναυτικούς? καλή τύχη :wink:

Κατά την τελετή της έναρξης των πτήσεων στη Χίο ο κ.Ανδριανόπουλος ανακοίνωσε ότι η εταιρία έκανε δεκτό το αίτημα του Συλλόγου Συνταξιούχων Ναυτικών Χίου για έκπτωση στα εισιτήρια και έτσι με μια ειδική κάρτα που θα πρέπει να προμηθευτούν θα έχουν έκτπτωση 20%.Λογικά ισχύει για όλους τους συναδέλφους τους στην Ελλάδα.

Με τους ναύλους συμβαίνει το εξής κουφό. Το ριτερν εισιτήριο να είναι πιο ακριβό από τα αντίστοιχα απλής μετάβασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πχ. Ζάκυνθος - Αθήνα 7/7 ονe way 51.99 €
Επιστροφή 9/7 one way 70 €
Σύνολο 121.99 €

Αν το κλείσω όλο μαζί σαν πήγαινε έλα κοστίζει 140,99 € !!!!!!!!!

Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία; Και που έχει πάει η έκπτωση 15% που λέει ότι έχει στο ριτερν εισιτήριο;

οπότε έχουμε οτι η διαφορά είναι 19 ευρώ, που αν τα διαιρέσεις με το 121,99, δίνει αποτέλεσμα 0,15, δηλαδή 15%, Συνεπώς είτε κάποιος έχει μπερδέψει τα πρόσημα εκεί στο IT, ή δεν ξέρω και γω τι,,,όσον αφορά την ερώτηση σου, η εκπτωση έχει μεταφερθεί από τη δικη σου τσέπη στην τσέπη της εταιρίας,,,
Κρίμα πάντως, γιατί είχαν ξεκινήσει πολύ καλά...

Να κλείνετε εισιτήρια απλής διαδρομής. Επειδή οι ναύλοι προσφοράς δεν παίρνουν 15% στην επιστροφή, το σύστημα παίρνει στην επιστροφή αυτόματα τον χαμηλότερο ναύλο, ο οποίος όμως να επιδέχεται έκπτωση 15%. Για το λόγο αυτό, ίσως συμφέρει να κλείνετε 2 OW (και ας πληρώνετε 2 service fees).

Καλημέρα.. Σήμερα είδα ότι η Αθενς, δημιούργησε FFP για τους πελάτες της, και σε ένα πολυτελέστατο έντυπο έχει και πακέτα εισητηρίων τύπου British Midland.! Ενδεικτικά : 980 ευρω corporate pack 10 rtn tickets με περιορισμού, 1980ευρώ χωρίς περιορισμούς, και επιπλέον προνόμια!