OA to Kabul

• Thread starter Thread starter SK
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ε αφού έγινε και αυτό που μόνο στο FS θα μπορούσε να γίνει τότε προτείνω το post να αρχίσει να προτείνει κι άλλες τέτοιες φαεινές ιδέες. Φαίνεται οτι τραβίξαν απο τα μαλλιά την δυνατότητα που έχει η ΟΑ που λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περίοδο πολέμου, μήπως έχει καμιά υποπαράγραφο και για συμμαχίες ? Σχετικο-ασχετο συνεχίζουν να έχουν την χαζή (εποιηκώς) ιδέα να πηγαινοέρχεται άδειο αεροπλάνο για το άγιο φως? Και ποιο πάει τελικά (αν είναι για το 340 απλά απαντήστε με ενα :( )

Λίγο άσχετο αλλά τα OW συνήθως είναι πολύ πιο ακριβά από τα BW... Τουλάχιστον σε Alitalia είναι έτσι και μέχρι πολύ πρόσφατα που κοιταξα.

mechri kai teli feb kovo to kefali mou oti OW itan dio me treis fores akrivotero stin BA apo oti to kathe skelos se return

Βγήκαμε off, αλλά με το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, και η ΒΑ το κατήργησε αυτό....

OA269":1919qyxb said:
Σχετικο-ασχετο συνεχίζουν να έχουν την χαζή (εποιηκώς) ιδέα να πηγαινοέρχεται άδειο αεροπλάνο για το άγιο φως?

Γιατί χαζή ιδέα; Κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώνονται είτε από το κράτος είτε την Εκκλησία, αλλά το κυριότερο είναι ότι αν έχεις προσέξει όλα τα ΜΜΕ αναφέρουν κάθε χρόνο ότι το Άγιο Φως θα μεταφέρουν με ειδική πτήση οι ΟΑ. Είναι προγραμματισμένο απο πριν (βλ. δεν γίνονται ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής) και νομίζω ότι είναι αρκετά καλή διαφήμιση για την εταιρεία. Εδώ ολόκληρο 747 έκανε το γύρο του κόσμου με το άλλο φως για να διαφημίσει τους Αγώνες...

OA269":1919qyxb said:
Και ποιο πάει τελικά (αν είναι για το 340 απλά απαντήστε με ενα :( )

Νομίζω ότι ήταν πάντα 737 με μία επιφύλαξη καθως έχω την εντύπωση ότι κάποια φορά είχα δει ενα Α300.

StarGeo":24botwt0 said:
Εδώ ολόκληρο 747 έκανε το γύρο του κόσμου με το άλλο φως για να διαφημίσει τους Αγώνες...

Δέν είχε καμιά σχέση με την ΟΑ αυτό. Νοικιασμένο απο την Air Atlanta ήταν, και με αυτής τον κωδικό πτήσης πετούσε.

StarGeo":5ytrcw47 said:
Νομίζω ότι ήταν πάντα 737 με μία επιφύλαξη καθως έχω την εντύπωση ότι κάποια φορά είχα δει ενα Α300.

Τα δυο τελευταία χρόνια ήταν ενα 737 απο ότι θυμάμε απο τις ειδήσεις.

Χαζή ιδέα γιατί είτε πληρώνονται απο την εκκλησία (αμφιβάλλω) είτε απο το κράτος πάλι λεφτά όλων είναι για κάτι που δεν έχουν όλοι τα ίδια πιστεύω.Όμως πάει και αλλού αυτή κουβέντα.Αλλά αφού είναι ακόμα κρατική η ΟΑ και είναι γνωστές οι σχέσεις εκκλησίας-κράτους τότε άστα Χαράλαμπε.

Σωστός ο seven4seven αλλά νόμίζω έχει πάει 747 κάποτε και νομίζω και μια φορά το 340, διορθώστεμε αν κάνω λάθος.

Εγώ θα το εξετάσω από καθαρά πλευρά της 'εταιρείας' που λέγεται ΑΒΓ. Έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου ζητά ένα ΑΦ να πάει στην πόλη ΔΕΖ. Υπολογίζω το κόστος της πτήσης, βάζω και ένα μικρό κέρδος στον υπολογισμό και του λέω θέλω € 100.000. Αν μου τα δώσει, τότε κάνω την πτήση. Αν όχι δεν την κάνω. Αντε να συζητήσω ένα διακανονισμό πληρωμής. Όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικές συζητήσεις.