OA to Kabul

• Thread starter Thread starter SK
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά τα χρήματα δεν είναι 200,000 ευρώ. Για την ακρίβεια είναι 170,000 ευρώ. Στην αρχή απευθύνθηκε το Υ.Ε.Α στην Thomas Cook αλλά οι ΟΑ ζήτησαν λιγότερα χρήματα, 170,000 ευρώ.

ήτοι € 566 ανά άτομο R/T Aθήνα-Καμπούλ-Αθήνα, ή € 1133 Ο/W. Για Charter είναι λιγάκι αλμυρό, αλλά ο προορισμός εξωτικός και τριτοκοσμικός. Για την Αθήνα μιλάω.

sxm

george_a":xp1sd0mu said:
ήτοι € 566 ανά άτομο R/T Aθήνα-Καμπούλ-Αθήνα, ή € 1133 Ο/W. Για Charter είναι λιγάκι αλμυρό, αλλά ο προορισμός εξωτικός και τριτοκοσμικός. Για την Αθήνα μιλάω.

ANTE NA TO NOIKIASOUME GIA SXM,MPOROUME GIA PARTH MAS :D :D :D :D :D :D :D den pistevo na sas evala psilous sta aytia :) :D :) :D :) :D

george_a":2gh4pfcm said:
ήτοι EUR 566 ανά άτομο R/T Aθήνα-Καμπούλ-Αθήνα, ή EUR 1133 Ο/W

Μηπως μπερδεψες κατι? OW 2x πιο ακριβο απο RΤ? Να βγαζουμε με την ΟΑ παντα RT και να πεταμε OW! ;)

όχι, αν άλλοι πληρώνουν το R/T και άλλοι το O/W. Στην ...ακριβή μου μαθηματική θεώρηση υπέθεσα ότι οι 300 του ...Λεωνίδα ταξιδεύουν στην Καμπούλ και άλλοι 300 γυρίζουν. Στο O/W model οι ίδιοι πάνε κι έρχονται πίσω στην τριτοκοσμική Αθήνα. Για δέστο λίγο...

60 πηγανε, 90 ηρθαν.. Για δεστο λιγο? ;) Αλλα οκ, εχεις δικιο, αν το υπολογισες ετσι.. ;)

αφού άλλος πληρώνει, κι άλλος γ*&%^^%ι, έ, να μην κάνουνε μια τσάρκα στο τζάμπα? Κι εγώ πρώτος θα ήμουνα...

Πάντως αν το δείτε καθαρά από επιχειρηματική σκοπιά η κίνηση αυτή των ΟΑ είναι πολύ έξυπνη. Όταν συνειδητοποιησαν (με δείκτη καθυστέρησης ΟΑ411) εκεί στη Συγγρού ότι μόνοι τους χωριό δεν κάνουν και αν είμαι σωστά ενημερωμένος έφαγαν πόρτα από OneWorld, SkyTeam, Star κλπ, μα πάνω απ'όλα επειδή η Ακατανόμαστη οδεύει απειλητικά προς την Star, μπήκαν στη μοναδική συμμαχία που είχε απομείνει. Τη Βορειοατλαντική.

Μερικές φαντασιώσεις που είχα πάντα: C130 με ΟΑ livery, Α340 με hybrid OA/"λούφα και παραλλαγή" livery, ATH-LHR με Β52 operated by USAF Commuter και φυσικά on board ΚΨΜ.

makedonas":3b499h83 said:
Μηπως μπερδεψες κατι? OW 2x πιο ακριβο απο RΤ? Να βγαζουμε με την ΟΑ παντα RT και να πεταμε OW! ;)

Kι όμως, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ακόμα και εντός Ευρώπης τα OW ήταν πιο ακριβά από τα RT!