Το "θεμα" ειναι οταν καποιοι νομιζουν οτι θα γινουν ΩΝΑΣΗΔΕΣ!
Ενας ηταν ο ΩΝΑΣΗΣ, κυριοι ! Οτι και να κανετε, ...πισω θα εισαστε.
Τωρα, σε οτι αφορα την "εταιρια των βαλκανιων", επιτρεψτε μου να εχω καποιες επιφυλαξεις. Αυτο που προσωπικα βλεπω, ειναι η "σβουρα" των μετοχων προς τα ανω, η αγοραπωλησια των χαρτιων μερικες φορες, για να εισπραχθουν τα χρηματα που εχουν επενδυθει, και μετα με ελαφρα πηδηματακια, καποιοι θα αποχωρησουν απο το καναβατσο, και καποιοι θα κρατησουν ενα μικροτατο ποσοστο (για να θεωρουν εαυτους ΩΝΑΣΗΔΕΣ)....ενω το μεγαλο αγγουρι θα το εχουν οι ανα το ΧΑΑ μετοχοι.
Με πορδες, αυγα δεν βαφονται!
Ο μεγαλός BRANSON πριν απο μερικα χρονια ειπε...σε καποιον δημσιογραφο.
If you want to become a millionaire, you have to run an airline!
Και ο δημοσιογραφος απηντησε..
Yes I want to become a millionaire!
Οποτε ο BRANSON ανταπαντησε...
I understand! You want to become a millionaire, but you aren,t at the moment a billionaire!
Αν το αναλυσετε, θα δειτε οτι τελικα ειναι ελαχστοι ο"κερδισμενοι" απο αεροπορικες επενδυσεις, αφου εχουν επενδυσει κεφαλαια, εκατονταδες φορες περισσοτερα απο αυτα που εχουν επενδυσει οι διαφοροι εγχωριοι επιχειρηματιες...
nikos_k.":2zvqgkuh said:
Αχα! Με τις σκιές μετράτε εσείς την επιτυχία ή αποτυχία των εταιριών;;
Έτσι εξηγείται γιατί τα δικά σας οικονομικά είναι τόσο σκιώδη...
Για συνέλθετε! Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα εδώ μέσα...
Και κατά έναν περίεργο τρόπο γράφονται μόνο από εσάς...
Από άτομα της Αιγαίου δεν ακούμε τίποτα. Προφανώς ασχολούνται με πιο σημαντικά πράγματα. Όπως το να δουλεύουν, πχ....
P.S. Παραγγείλτε και μερικά Α380! Η επιτυχία της εταιρίας θα είναι μεγαλύτερη (λόγω σκιάς)!
Δεν γραφουν απο τον φοβο της απολυσης, φιλτατε!
Δηλαδη εγω που γραφω και "ασχολουμαι" με το παρον, (για να εχουν πληροφορηση καποιοι ενδιαφερομενοι), δεν ασχολουμαι με πιο σημαντικα πραγματα? Σημερα γυρισα απο Αμερικη, και γραφω...Ασε που πεταω καμμια 110ρια ωρες τον μηνα, και καμμια 890 τον χρονο, μετα απο 25 χρονια στην εταιρια!
το ΕΛΒΕΛ δεν μπορει να εξυοηρετησει το 380, λογω κατασκευης, και αντοχης διαδρομων...LCN. Οποτε το ονειρο του 380 ναυαγει απο γεννησημιου του!
@config2:οτι ξεχνάς να πεις, το συμπληρώνεις στο post που έχεις γράψει με το κουμπι "επεξεργασία".