Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέοι Προορισμοί

Σαν ATH-IOA το εμφανίζει

τον σεπτεμβριο θα εχουν 6 embraers (το δηλωσε σε εφημεριδα της χιου ο ευστρ.γομμος-υπευθυνος της εταιριας για βορειο αιγαιο)

Παντως εχω την αισθηση οτι το δικτυο της εταιριας αναπτυσεται δυσαναλογα με το ποσα αεροπλανα εχει...Ταχυτατα αλλα δυσαναλογα με το ποσα αεροπλανα θα υπαρχουν,και ακομα και τα 6 εμενα μου φαινονται λιγα...

Στο site εμφανίστηκε η επιλογή Χανιά κ Ηράκλειο προς Αλεξανδρούπολη! 8) Δεν εμφανίζονται ακόμη οι πτήσεις...
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δεν ανακοινώνει για Κέρκυρα ακόμη...Δεν είναι στα άμεσα σχέδια :?:

Για Κερκυρα δεν εχει ακουστει κατι, απ'οτι εχω δει!Ομως θα ηταν καλο πριν το πασχα να το ειχαν αρχισει αυτο το δρομολογιο, καθως εγινε οπως παντα το αδιαχωρητο,και σιγουρα θα πετουσε με γεματα αεροπλανα.Θα ηταν ευκαιρια να τη γνωρισει και ο κοσμος!Και οσο για το καλοκαιρι,σιγουρα ειναι δημοφιλης προορισμος.Ας περιμενουμε καλυτερα τα νεα αεροπλανα βεβαια,γιατι ηδη τι προγραμμα ειναι φορτωμενο και βλεπουμε...Μαλλον για τον επομενο χειμωνα το κοβω!

Διαβάζω συνεχώς για όλους τους προορισμούς και κανένα σχόλιο δεν γίνεται για τη Ζάκυνθο. Δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για αυτό το νησί που δέχεται πάνω από 1μύριο τουρίστες το χρόνο; Ένα νησί που το εξυπηρετεί η ΟΑ με τρελά ναύλα, 186 μινιμουμ το ριτέρν, και με μια ετζίαν που το έχει στα ξεχασμένα; 6 ώρες με το ΚΤΕΛ είναι η Αθήνα και δεν βολεύεται. Μας τιμάει η Αθενς με τα δρομολογια της και δεν γίνεται ούτε ένα σχόλιο. Που είναι οι Ζακυνθινοί να στηρίξουν λίγο αυτή την προσπάθεια έστω και μέσω του φόρουμ; Έχουν πάει όλοι για άρμπα;

Ναι και εγω το πιστευω πως τα νησια του Ιονιου εχουν πολλα λεφτά στα εσωτερικα δρομολογια,να μην σας πω και για Ιταλια αφου ειναι γνωστο πως ιταλοι τα προτιμουν για διακοπες και η Ιταλια ειναι πολυ κοντα,αλλα πρεπει να δωσουμε χρονο στην εταιρια,δεν γινεται χωρις να εχει κλησει 6 μηνες ζωης να θελουμε να εξηπηρετει ολη την Ελλαδα...ας παρει το τεταρτο αεροπλανο,ας αρχησει να μεγαλωνει το ονομα της και το μεριδιο της στην αγορα,και αμα ειναι ολα καλα τοτε τα επομενα βηματα,πρωτα μαθενεις να περπατας και μετα να τρεχεις.Απλως ταπεινη μου γνωμη οτι τωρα που υπαρχει οικονομικη κριση ας το εκμεταλευτουν να αγορασουν αεροσκαφη και ας τα παραλαβουν αργοτερα

Την Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Απριλίου πραγματοποιούνται δύο έκτακτες πτήσεις της Athens Airways από Αθήνα προς Ιωάννινα και πίσω. Το αεροπλάνο θα μεταφέρει την ομάδα του Εθνικού για να παίξει με τον ΠΑΣ και για το λόγο αυτό θα διατεθούν προς πώληση τα empty legs. Με μια γρήγορη ματιά στη σελίδα τους το δρομολόγιο Ιωάννινα-Αθήνα πάει στα 49€ all included. Μου φαίνεται καλή ευκαιρία για σφυγμομέτρηση στο δρομολόγιο Αθήνα-Ιωάννινα-Αθήνα. Έτσι κι αλλιώς το ματς ΠΑΣ-Εθνικός δεν είναι καμιάς σπουδαίας σημασίας. Ούτε κι η ομάδα του Εθνικού είναι καμιά ομάδα με μεγάλα budget. Εν πάση περιπτώσει, η Athens θα έρθει και στα Γιάννενα και μακάρι να αρχίσει και τακτικά με τις ίδιες τιμές, να χτυπήσει την αγορά και να μην ξαναχρειαστεί να πάρουμε ΚΤΕΛ :banana:

Πολυ καλη κινηση αυτη!μονο κερδος θα ειναι αυτη η πτιση!

Τα Ιωάννινα πιστεύω πως πρέπει να εξυπηρετούνται με δύο πτήσεις πρωινή και απογευματινή/βραδυνή για να εξυπηρετήσει και επαγγελματικά ταξίδια αλλά και να δώσει τη δυνατότητα τριήμερων διακοπών (Παρασκευή Βράδυ - Κυριακή Βράδυ).

Εδώ η ZF μπορεί να βγει εύκολα μπροστά από την Α3 και να κερδίσει το κοινό της Ηπείρου.