Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέοι Προορισμοί

Να και οι νέοι και καλοκαιρινοί προορισμοί της εταιρείας.

Attachments

Μια απορία . Πως θα πετά στην Καστοριά ώρες που το αεροδρόμιο είναι κλειστό;Επίσης νυχτερινές πτήσεις για Καστοριά ...Το έχουν σκεφθεί καλά ;

Στην Καστοριά δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη τα φώτα στους ορεινούς γειτονικούς όγκους.Δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να κάνουν νυχτερινές πτήσεις. και ο πύργος ελεγχου είναι ακόμη στο στάδιο της κατασκευής και δεν υπάρχει οπτική επαφή με το αεροσκάφος παρα μονο στα τελευαία 800 m. Δεν ξέρω αν η athens airways έχει συνεννοηθεί για τα ωράρια εργασίας του προσωπικού της ΥΠΑ στον Αριστοτέλη..

Προ λιγου παρατηρησα οτι ειναι διαθεσιμες οι τιμες του δρομολογιου Χανια-Θεσσαλονικη, απο 44 ευρω χωρις φορους!
Με μια πολυ μικρη ερευνα αγορας για τον Ιουλιο παρατηρησα οτι η Athens εχει αισθητα πιο χαμηλες τιμες στο απευθειας δρομολογιο οι οποιες ξεκινανε απο 116 ευρω με επιστροφη τελικη τιμη εν αντιθεση με τα 200+ που ζητανε οι αλλες δυο εταιρειες για τις ιδιες ημερομηνιες...
Πιστευω και ευχομαι το δρομολογιο να παει καλα..

Παρατηρησα απο το μεσημερι οτι η Εταιρεια εχει κανει μια αυξηση στους φορους 4 ευρω!
Εχετε υποψιν που οφειλεται αυτο???
Το εισητηριο των 44 ευρω που με τους φορους ηταν στα 77 τωρα πια ειναι στα 81ευρω :cry:
Ευχαριστω.

Προς το παρον ειναι θεμα διαθεσιμοτητας...Λογικα τα 44 ευρω(χωρις φορους)θα εξανλτηθουν συντομαι και πλεον και η Αthens θα "ζηταει",πανω-κατω,τα ιδια χρηματα με τις αλλες εταιριες...!

Τωρα,για το εισιτηριο που εκανε 77 και εγινε 81,εχουμε υπ'οψην μας αν ανεβηκε ο επιλαυλος καυσιμων(που δε το νομιζω τωρα),η εισηγαγε και η ZF service fee στις κρατησεις μεσω της ιστοσελιδας της?

Σήμερα στις 16:30 το Θεσ/νίκη - Μυτιλήνη το έδινε 60 ευρώ και στις 19:30 στα 66 ευρώ (με τους φόρους).

medphys":2wcu61yk said:
Στην Καστοριά δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη τα φώτα στους ορεινούς γειτονικούς όγκους.Δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να κάνουν νυχτερινές πτήσεις. και ο πύργος ελεγχου είναι ακόμη στο στάδιο της κατασκευής και δεν υπάρχει οπτική επαφή με το αεροσκάφος παρα μονο στα τελευαία 800 m. Δεν ξέρω αν η athens airways έχει συνεννοηθεί για τα ωράρια εργασίας του προσωπικού της ΥΠΑ στον Αριστοτέλη..

Λογικά τις ώρες "εγκρίνονται" απο κάποια υπηρεσία. Αυτή η υπηρεσία δεν θα το ήξερε αυτό? Και εμένα μου έκανε εντύπωση αρχικά αυτό αλλά θεώρησα πως έχει λυθεί το θέμα. Πάντως θα είναι η πρώτη φορά που ο "Αριστοτέλης" θα δέχεται νυχτερινές πτήσεις τακτικές.