Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο χαρτη του site με τους προορισμους εμφανιστηκαν και τα Κύθηρα!
Δεν εμφανίζονται ακόμη οι πτήσεις...
Απο οτι εμαθα ομως το πλανο ειναι για πτησεις απο Θεσσαλονικη προς Κύθηρα!

Καλά ο χάρτης πλέον εμφανίζει από τη Θεσσαλονίκη πτήσεις (εκτός από τα Χανιά και τη Μυτιλήνη) προς Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κύθηρα, Μύκονο και Σαντορίνη

jerry":1i9p084x said:
Κουίζ :

Βρείτε τα λάθη της... σε λάθη δημοτικού

Προχειροδουλειές! Mήπως πήραν το know-how απ΄τον web developer της partner Sky Express?

REGIONAL
Εμένα μου φαίνεται για charter και όχι για κανονική πτήση.

Έτσι συμπεραίνω και εγώ απ΄τα λεγόμενα της πρακτόρισας...Ίσως, τις απούλητες θέσεις να τις βγάζουν πιο φτηνά κάποια στιγμή, γιατί στην τελική παίρνεις Α3 με 129Ε (μέσω ΑΤΗ, με μόνο 1 ώρα αναμονή και επιλογή πρωί ή βράδυ).

jerry":3m5z9p0q said:
Κουίζ :

Βρείτε τα λάθη της... σε λάθη δημοτικού

Μου χάρισε απίστευτο γέλιο σήμερα στην δουλειά όταν το είδα, ελπίζω να συνεχίσουν έτσι :thx: :D

Χθές άνοιγε η Ρόδος. Γνωρίζει κάποιος αν έγιναν οι πτήσεις κανονικά (Ο ΑΙΑ τουλάχιστον δίνει άφιξη της βραδυνής και μάλιστα σχεδόν on-time)? Τελικά κατεβήκαν με Dashακι?

Καλημέρα φίλοι μου...

Οι πτήσεις έγιναν κανονικά, και στην ώρα τους, η πρωινή με το SXCMC με 16 επιβάτες άφιξη, και 7 αναχώρηση,και η απογευματινή με το SXCMB.Γενικά η οργάνωση ήταν καλή και κάποιες παιδικές ασθένειες συγχωρούνται.Τα γραφεία στο ΚΑΡΔ φτιάχτηκαν την τελευταία εβδομάδα και άνοιξαν εχθές.

Σήμερα το πρωί, οδηγώντας, άκουγα σε ραδ/κό σταθμό δηλώσεις του αφεντικού της ΖF με αφορμή την έναρξη της Ρόδου. Αυτά που μου έμειναν (καθώς η οδήγηση είναι hell το καλοκαίρι) είναι η προσθήκη και 3ης πτήσης αν όλα πάνε καλά, το άνοιγμα 2 γραμμών απο Ρόδο για Μυτιλήνη και Χίο αν άκουσα σωστά και οι γνωστές αναφορές περί business εξυπηρέτησης σε όλο το Α/Φ, μικρών ουρών στο check in λόγω μικρής χωρητικότητας του Α/Φ και τα συνήθη κοπλιμέντα πέρι σπουδαιότητας της Ρόδου σαν μέγεθος προορισμού. Επίσης μου έκανε εντύπωση η μη αναφορά του ήδη ανακοινωθέντος route RHO-AXD οπότε μάλλον πρόκειται καθαρά για ναύλωση Α/Φ απο πρακτορείο. Αυτά πρός το παρών και άντε...καλοτάξιδη και απο μένα.

Η σύνδεση της Ρόδου με τη Χίο και τη Μυτιλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη,αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει στο ότι οι γραμμές αυτές είναι επιδοτούμενες .Φυσικά εαν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος θα καταργούσε τις επιδοτήσεις αυτές που εμποδίζουν τον ανταγωνισμό και παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Αυτό το Θεσσαλονίκη - Κύθηρα που εμφανίστηκε στο χάρτη του web site, είναι άκυρο τελείως ή έχει βάση? Πότε σκοπεύει η εταιρεία να ξεκινήσει εάν ξεκινήσει αυτή τη γραμμή?

Τσαρτεράκι είναι που θα ξεκινήσει στα μέσα του άλλου μηνα κάθε σάββατο μεσημέρι..αν βεβαια πιάσει ο προορισμός..