Νεα ηγεσια στην Ολυμπιακή

• Thread starter Thread starter Socrates
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
tasev":35418o37 said:
Παλιός αφισοκολλητής και διαδρομιστής της Ν.Δ. - ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ από τη δεκαετία του '80....
....επιτέλους καλά λένε οι πολιτικοί μας,και ο κόσμος βέβαια τους πιστέυει,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!...επιτέλους στέλεχος με αντικειμενικά κριτήρια

Τον άνθρωπο δεν τον είχα ακούσει ποτέ πρίν από εδώ αλλά μου έκανε εντύπωση με πόση ευκολία χαρακτηρίζεται κάποιος και απαξιώνεται από οποιονδήποτε ανώνυμο σε ένα forum !!!!

Με ένα μικρό search στο Google ανακάλυψα λοιπόν ότι ο εν λόγω κύριος είναι Διευθυντής Επενδύσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Ν.Α. Ευρώπη).............

Καθόλου άσχημα για για ένα "Παλιός αφισοκολλητής και διαδρομιστής της Ν.Δ. - ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ από τη δεκαετία του '80...."

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν πιστεύω ότι τα πολιτικώς ορμούμενα σχόλια δεν προσφέρουν κάτι στην πραγματικότητα.

Προσωπικά εγώ δεν ανέφερα το όνομα σε καμία περίπτωση για να ανοίξουμε διάλογο με το εάν ηταν αφισοκολλητής η όχι

Καταρχάς για να έχει αξιοποιηθεί από τον όμιλο Marfin δεν πρέπει να είναι κάποιος τυχαίος αφισοκολλητής αλλά σίγουρα έχει καλό background
(Για μένα είναι θετικό να μπαίνουν στα διοικητικά συμβούλια άτομα της πιάτσας )

Απλώς έκανα τον συσχετισμό για μελλοντικές εξελίξεις στην πώληση της Ολυμπιακής και σε παλιότερα σενάρια για ενδιαφέρον από την Marfin

Αγαπητέ vagelist ,

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο post σου , οι παρατηρήσεις σου είναι ορθότατες και μακάρι να καρποφορήσει αυτό το σενάριο.

aas59":3m904wtd said:
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν πιστεύω ότι τα πολιτικώς ορμούμενα σχόλια δεν προσφέρουν κάτι στην πραγματικότητα.
Ενώ οι διορισμοί πολιτικών "φίλων" & παρατρεχάμενων στις θέσεις-φιλέτα αποτελούν την πραγματικότητα.

Τόσο καιρό έχω την εντύπωση πως κατέχεις καλά τα Ελληνικά.
Μήν παραφράζεις λοιπόν τα λεγόμενά μου .

Αυτό που λέω είναι ότι το να υποβιβάζεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις (σαν αφισοκολλητή που ενώ δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα καταλαμβάνει κάποια θέση ) και ΧΩΡΙΣ να παρατίθενται υποστηρικτικά του ισχυρισμού στοιχεία , δεν προσθέτει στην συζήτηση ΤΙΠΟΤΑ πλην των κομματικών αγκυλώσεων που δημιουργούν στρατόπεδα και στο Forum.

Όπως έγραψα και πιο πρίν , ο άνθρωπος αυτός είναι Διευθυντής Επενδύσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος . Καλώς η κακώς έχει τα πτυχία και την βαρύτητα για να διοριστεί σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο.

Το να χαρακτηρίζεται σαν "αφισοκολλητής της δεκαετίας του 80" για να υποτιμηθεί μάλλον το επιχείρημα του χαρακτηρίζοντος υποτιμά ο χαρακτηρισμός.

Στην υπόθεση ΟΑ αφήστε έξω τα κομματικά γυαλιά .
Η προσπάθεια διάσωσης της δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες.

Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ΕΤΣΙ όπως ακριβώς το γράφεις είναι "αφισοκολλητής της δεκαετίας του 80" , οι θέσεις αυτές είναι ούτως η άλλως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και προφανώς προσκείμενοι στην εκάστοτε κυβέρνηση τοποθετούνται .

Η κριτική λοιπόν είναι δεκτή ( ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ) αλλά για τις πράξεις και τις παραλήψεις των διοικούντων και όχι λόγω ιδεοληψίας.

Φιλικά
aas59

aas59":4o8nm1ou said:
Μήν παραφράζεις λοιπόν τα λεγόμενά μου .
Το παραφράζω επίτηδες και εμφανώς, σαν λογοπαίγνιο. Προφανώς δεν το κάνω για να σε θίξω.

Καλώς η κακώς έχει τα πτυχία και την βαρύτητα για να διοριστεί σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο.
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προσόντα για διορισμό σε Δ.Σ. Να φανταστείς μετά τις εκλογές του 2004 ένας παρατρεχάμενος της ΝΔ μου είχε τάξει και εμένα -που δεν έχω καμμία βαρύτητα- αλλά το ξέκοψα μεταξύ σοβαρού και αστείου!!! Ο τύπος τελικά δεν τα κατάφερε ούτε για τον εαυτό του, μια και το αφεντικό του (ένας Γ.Γ. υπουργείου τότε, ο οποίος "χάθηκε" στην πορεία) δεν το έπαιζε το "σύστημα".

οι θέσεις αυτές είναι ούτως η άλλως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και προφανώς προσκείμενοι στην εκάστοτε κυβέρνηση τοποθετούνται.
Είδες που συμφωνούμε? Φαντάζομαι και για τα άλλα ονόματα που είδαμε θα υπάρχουν ανάλογα "προσόντα", απλώς δεν τα γνωρίζω.

sv1xv":ywoefizn said:
Το παραφράζω επίτηδες και εμφανώς, σαν λογοπαίγνιο. Προφανώς δεν το κάνω για να σε θίξω.

Δεκτή η διευκρίνηση αλλά παραφράζοντας τα ρηθέντα κάποιου αλλάζει και η ουσία της σκέψεώς του.

aas59":ywoefizn said:
Αυτό που λέω είναι ότι το να υποβιβάζεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις (σαν αφισοκολλητή που ενώ δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα καταλαμβάνει κάποια θέση ) και ΧΩΡΙΣ να παρατίθενται υποστηρικτικά του ισχυρισμού στοιχεία , δεν προσθέτει στην συζήτηση ΤΙΠΟΤΑ πλην των κομματικών αγκυλώσεων που δημιουργούν στρατόπεδα και στο Forum.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προσόντα για διορισμό σε Δ.Σ. Να φανταστείς μετά τις εκλογές του 2004 ένας παρατρεχάμενος της ΝΔ μου είχε τάξει και εμένα -που δεν έχω καμμία βαρύτητα- αλλά το ξέκοψα μεταξύ σοβαρού και αστείου!!! Ο τύπος τελικά δεν τα κατάφερε ούτε για τον εαυτό του, μια και το αφεντικό του (ένας Γ.Γ. υπουργείου τότε, ο οποίος "χάθηκε" στην πορεία) δεν το έπαιζε το "σύστημα".

Βλέπεις ότι άλλο πράγμα οι "παρατρεχάμενοι" (που συνήθως είναι λαμόγια που κοιτάζουν μόνο για την τσέπη τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κομμάτων) και άλλο πράγμα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενός κόμματος.

Θα μου άρεσε να υποστήριζες τα λεχθέντα σου με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι απλά να υποτιμάς κάποιον ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε κάποιο Forum καλυπτόμενος πίσω από μία αμφιβόλου επιτυχίας ανωνυμία.

aas59":ywoefizn said:
οι θέσεις αυτές είναι ούτως η άλλως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και προφανώς προσκείμενοι στην εκάστοτε κυβέρνηση τοποθετούνται.

Είδες που συμφωνούμε? Φαντάζομαι και για τα άλλα ονόματα που είδαμε θα υπάρχουν ανάλογα "προσόντα", απλώς δεν τα γνωρίζω.

Βεβαίως και συμφωνούμε στο ότι οι θέσεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (ποιόν θα έβαζαν δηλαδή τον Ακριβάκη??) διαφωνούμε όμως στην τακτική να υποτιμούνται κάποιοι άνθρωποι .

Όπως διάβασα λοιπόν αυτός ο κύριος είναι Δ/ντης Επενδυτικού τομέα της ΕΤΕ Ν.Α Ευρώπης.
Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι ο διορισμός του εκεί κάποια σχέση με την προσδοκώμενη ιδιωτικοποίηση της ΟΑ .
Είναι δε προφανές από τα σχόλιά σου ότι απο πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εν λόγω κύριος καταλαμβάνει αυτή την θέση επειδή "κολλούσε αφίσες " το 1980..........

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι η κριτική είναι δεκτή και ΑΝΑΓΚΑΙΑ αλλά ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ για τις πράξεις και τις παραλήψεις των διοικούντων και όχι λόγω κομματικών προτιμήσεων.

Στο κάτω κάτω για μία Δυνατή , ανταγωνιστική και ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Ο.Α ελπίζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Είναι προς το συμφέρον της χώρας αυτό.

Φιλικά
aas59

Καλά, δε θα συνεχίσω τα εδώ off topic περί πολιτικής, θα εκτονώσω τη γενική μου απογοήτευση και δυσφορία για την πολιτική κατάσταση και τους κυβερνώντες σε άλλο topic.

aas59":2f3zpl0c said:
καλυπτόμενος πίσω από μία αμφιβόλου επιτυχίας ανωνυμία.
Δεν είναι ακριβώς ανώνυμο το id μου, είναι πανεύκολο να βρείς τα υπόλοιπα στοιχεία μου, ακόμα και φωτογραφίες.

ÌáêÜñé íÜ ãßíåé êÜôé ãéÜ íÜ ìÞí ìáò âñßóêåé åêðëçîç ïôáí ôï áåñïóêáöïò åéíáé ôéò Gadair ìå éóðáíïöùíï ðëçñùìá êáé âñïìéêï ïðùò ç ðôçóç ÏÁ170 áðï öñáíêöïõñôç óôçí áèçíá ôï ðåñáóìåíï Óáââáôï êáé ìå êáèõóôåñéóç ìéáò ùñáò. Ãíùóôïò ðåôáîå êáé ìïõ ôá åéðå. Åêáíå áíôáðùêñéóç áðï Finnair áðï ×åëóßíêé êáß ðëçñùóå êáé ôï ðñïóôéìï ôçò æùçò ôïõ óôü ×åëóéíêé ãéáôé ëååé ç êïðåëëá óôï ãêéóå ïôé äÝí óõíåñãáæùìáóôå ìå Olympic....

sxoaa":2sw2asuh said:
Εκανε ανταπόκριση απο Finnair απο Χελσίνκι καί πληρωσε και το προστιμο της ζωης του στό Χελσινκι γιατι λεει η κοπελλα στο γκισε οτι δέν συνεργαζόμαστε με Olympic....
Για διευκρίνισέ το λίγο αυτό το τελευταίο. Ποιός έφαγε το πρόστιμο και γιατί ακριβώς?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.