sv1xv":ywoefizn said:
Το παραφράζω επίτηδες και εμφανώς, σαν λογοπαίγνιο. Προφανώς δεν το κάνω για να σε θίξω.
Δεκτή η διευκρίνηση αλλά παραφράζοντας τα ρηθέντα κάποιου αλλάζει και η ουσία της σκέψεώς του.
aas59":ywoefizn said:
Αυτό που λέω είναι ότι το να υποβιβάζεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις (σαν αφισοκολλητή που ενώ δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα καταλαμβάνει κάποια θέση ) και ΧΩΡΙΣ να παρατίθενται υποστηρικτικά του ισχυρισμού στοιχεία , δεν προσθέτει στην συζήτηση ΤΙΠΟΤΑ πλην των κομματικών αγκυλώσεων που δημιουργούν στρατόπεδα και στο Forum.
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προσόντα για διορισμό σε Δ.Σ. Να φανταστείς μετά τις εκλογές του 2004 ένας παρατρεχάμενος της ΝΔ μου είχε τάξει και εμένα -που δεν έχω καμμία βαρύτητα- αλλά το ξέκοψα μεταξύ σοβαρού και αστείου!!! Ο τύπος τελικά δεν τα κατάφερε ούτε για τον εαυτό του, μια και το αφεντικό του (ένας Γ.Γ. υπουργείου τότε, ο οποίος "χάθηκε" στην πορεία) δεν το έπαιζε το "σύστημα".
Βλέπεις ότι άλλο πράγμα οι "παρατρεχάμενοι" (που συνήθως είναι λαμόγια που κοιτάζουν μόνο για την τσέπη τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κομμάτων) και άλλο πράγμα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενός κόμματος.
Θα μου άρεσε να υποστήριζες τα λεχθέντα σου με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι απλά να υποτιμάς κάποιον ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε κάποιο Forum καλυπτόμενος πίσω από μία αμφιβόλου επιτυχίας ανωνυμία.
aas59":ywoefizn said:
οι θέσεις αυτές είναι ούτως η άλλως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και προφανώς προσκείμενοι στην εκάστοτε κυβέρνηση τοποθετούνται.
Είδες που συμφωνούμε? Φαντάζομαι και για τα άλλα ονόματα που είδαμε θα υπάρχουν ανάλογα "προσόντα", απλώς δεν τα γνωρίζω.
Βεβαίως και συμφωνούμε στο ότι οι θέσεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (ποιόν θα έβαζαν δηλαδή τον Ακριβάκη??) διαφωνούμε όμως στην τακτική να υποτιμούνται κάποιοι άνθρωποι .
Όπως διάβασα λοιπόν αυτός ο κύριος είναι Δ/ντης Επενδυτικού τομέα της ΕΤΕ Ν.Α Ευρώπης.
Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι ο διορισμός του εκεί κάποια σχέση με την προσδοκώμενη ιδιωτικοποίηση της ΟΑ .
Είναι δε προφανές από τα σχόλιά σου ότι απο πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εν λόγω κύριος καταλαμβάνει αυτή την θέση επειδή "κολλούσε αφίσες " το 1980..........
Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι η κριτική είναι δεκτή και ΑΝΑΓΚΑΙΑ αλλά ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ για τις πράξεις και τις παραλήψεις των διοικούντων και όχι λόγω κομματικών προτιμήσεων.
Στο κάτω κάτω για μία Δυνατή , ανταγωνιστική και ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Ο.Α ελπίζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Είναι προς το συμφέρον της χώρας αυτό.
Φιλικά
aas59