Νεα ιστοσελιδα OAL

Συμφωνώ με τον plekkas. Πολλες εταιρίες έχουν server σε άλλες χώρες μιας και το webhosting στην Ελλάδα είναι ακριβότερο. Και το airliners.gr έχει ελληνικό domain και είναι σε γερμανικό server. Και τι έγινε; Υπάρχουν κάποια αρνητικά για σένα σαν χρήστη; Μάλλον όχι. Έτσι και στην σελίδα των ΟΑ. ;)

Ας φτιάξουν και τη μηχανή αναζήτησης στην αγγλική έκδοση της σελίδας. Είναι κρίμα γιατί η ελληνική έκδοση δουλεύει κανονικά.

Από σμρ η ΟΑ έχει στην ιστοσελίδα της νέα υπηρεσία..!!
'΄Μanage my booking''..
Καλή σας μέρα,
manos_p

manos_p":yhxp57jb said:
Από σμρ η ΟΑ έχει στην ιστοσελίδα της νέα υπηρεσία..!!
'΄Μanage my booking''..

Προς το παρόν δίνει τη δυνατότητα για:
  • Αλλαγή γεύματος
  • Αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας
  • Καταχώρηση αριθμού Icarus

έχει επίσης ανενεργές τις επιλογές:
  • Αλλαγή πτήσης
  • Ακύρωση & εξαργύρωση

Τα χιόνια και το χριστουγεννιάτικο φυτό πολύ καλή ιδέα :great: (και μετά από 4ημέρες και η Α3 έβαλε στολισμό :rolleyes: )!!
Επίσης τώρα μπορείς να δεις αν η πτήση πραγματοποιήται απευθείας ή με ενδιάμεσο σταθμό..!

Θα ήθελα να προτίνω κάτι σε σχέση με το νέο site της πολυαγαπημένης μας ΟΑ.
Στο σήμειο του site για το πρόγραμμα μιλίων IKAROS θα ήταν ωραίο να υπήρχε επιλογή να βλέπεις πόσα μίλια έχεις και να υπάρχει και Online εγγραφή.
Επίσης στο φωτογραφικό υλικό στο ΟΑ Βοeing Jet σου εμαφνίζει ένα Airbus και θα πρέπει να αλλαχτεί..
:great:

τωρα μαλιστα...
σε αυτα τα θεματα που αναφερεις η ΟΑ ειναι 15 χρονια πισω, ακομα με επισκεψεις στα γραφεια και με φωτοτυπιες τις αιτησης τη βγαζουν.
οσο για τα μιλια, λειτουργουσε μεχρι προσφατα ενα link (το οποιο αν δεν το ηξερες η δεν ειχες καποιον που να το ηξερες δεν υπηρχε περιπτωση να το βρεις) το οποιο σου ελεγε ποσα ειχες μαζεψει, αλλα χωρις καμμια αλλη δυνατοτητα η πληροφορηση...πλεον δεν λειτουργει ουτε αυτο.
για το θεμα της ιστοσελιδας και τις ελλειψεις της εχουμε πει σε αυτο το thread απειρα πραγματα....τουλαχιστον λειτουργει σωστα το online reservation και αυτο εγω προσωπικα το θεωρω κατορθωμα για την προχειροτητα που διακρινει την εταιρια.

Ρε παιδιά για πτήση Αθήνα - Ιωάννινα 6/3 και επιστροφή 9/3 από το site της Ολυμπιακής μου βγάζει 160euro ενώ από το airtickets.gr μου εμφανίζει 138euro.
Το εισητήριο το έκλεισα από το airtickets κανονικά χωρίς άλλη προσαύξηση.
Γίνεται να πουλάει η ίδια η Ολυμπιακή πιο ακριβά τις πτήσεις της?

Τα κοίταξες ταυτόχρονα; Αυτή τη στιγμή πάντως το availability της ΟΑ807 κινείται στο "κρίσιμο σημείο" όσον αφορά στις διαθεσιμότητες στο X class και το B class, που σημαίνει ότι αυτή η διαφορά προέκυπτε όταν η ΟΑ έβλεπε χαμηλότερο διαθέσιμο το B και το Air Tickets έβλεπε διαθέσιμο το Χ, προφανώς κάποιας στιγμιαίας ακύρωσης στο inventory, εκείνη τη δεδομένη στιγμή που έκανες αναζήτηση. Τεχνικές λεπτομέρειες...

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα αλλά και τώρα αν ψάξεις τις τιμές που σου ανέφερα θα βρεις.
Επίσης ενώ έκλεισα τα είσητηρια μέσω airtickets συνδέθηκα στο manage my booking στο site της olympic και σαν τιμή εισητηρίου βγάζει

Passengers Fare Fees & Taxes Total
Adult x 1 EUR 60.00 EUR 37.05 EUR 97.05

Ενώ η airtickets μου χρέωσε:
Τιμή του εισιτηρίου/ων με τους φόρους αεροδρομίου: 138.48 EUR
Το οποίο όντως χρεώθηκε και αναφέρεται και στο email που μου έστειλαν.
Τα υπόλοιπα 41euro τι χρέωση είναι; Commision του airtickets.gr; Πολλά δεν είναι για commision "e-πρακτορείου";
Κάτι βρωμάει...

PS: Για όσους δηλώνουν gmail σαν email στο airtickets, το email εμένα μου ήρθε στα spam.