Νεα ιστοσελιδα OAL

Νομίζω πως το καινούργιο site έχει κάποια προβλήματα.Προσπαθώ να κλείσω εισιτήριο από AXD για Βερολίνο την περίοδο της Πρωτοχρονιάς και μου βγάζει το μήνυμα πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις.Αλλάζω ημερομηνίες, το ίδιο μήνυμα.Αλλάζω προορισμό επισης το ίδιο.Αν δοκιμάσω ξεχωριστά AXD-ATH-...., μου βγάζει τις πτήσεις και οι ανταποκρίσεις είναι ΟΚ. Να βγάλω δύο εισιτήρια ξεχωριστά;

αν θες τη γνώμη μου, ναι :D

Το έχω αντιμετωπίσει και εγω αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω κράτηση για δρομολόγιο π.χ. LHR-ATH-KVA-ATH-LHR. Το καλύτερο είναι να τηλεφωνήσεις στο τμήμα κρατήσεων, στο 801-11-44444

Τουλάχιστον αρχίσαν να ενημερώνουν!
Αλλαγή Ώρας Αναχώρησης

Κωδικός Κράτησης: *****

Αγαπητέ επιβάτη,

Για επιχειρησιακούς λόγους υπάρχει αλλαγή προγράμματος στην πτήση που έχετε κρατήσει με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Η πτήση σας OA534 04JUL, από Athens προς Chania, θα αναχωρήσει εκ νέου στις 16:35 αντί στις 15:05.

Η πτήση σας είναι επιβεβαιωμένη ως ακολούθως:...
Για τους γνωστούς-άγνωστους "επιχειρησιακούς λόγους"...
Από email που μου εστάλει μερικές ώρες πριν το ταξίδι!

greek34":1a06z0cs said:
Νομίζω πως το καινούργιο site έχει κάποια προβλήματα.Προσπαθώ να κλείσω εισιτήριο από AXD για Βερολίνο την περίοδο της Πρωτοχρονιάς και μου βγάζει το μήνυμα πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις.Αλλάζω ημερομηνίες, το ίδιο μήνυμα.Αλλάζω προορισμό επισης το ίδιο.Αν δοκιμάσω ξεχωριστά AXD-ATH-...., μου βγάζει τις πτήσεις και οι ανταποκρίσεις είναι ΟΚ. Να βγάλω δύο εισιτήρια ξεχωριστά;
Και εγώ προσπαθώ να κλείσω κάτι εισητήρια για το Σεπτέμβριο και αφού πάω στο 2ο βήμα όλες οι τιμές είναι 0 και δεν προχωράει παρακάτω..Τεσπα θα φτιάξει κάποια στιγμή..Υπομονή..

Προσπαθώ να κλείσω Αθηνα-Παρος αλλά ότι ημερομηνία και να του δώσω μου βγάζει "There were no flights available for your selected dates".

Μου φαίνεται ότι το site συμβαδίζει με τα προβλήματα της ίδιας της εταιρείας... :rolleyes:

Κι εγώ προσπαθώ Αθήνα - Μιλάνο και πριν φτάσω στην τελική τιμή παίρνω το εξής

An error has occured or your session has timed out.

Ε ρε ποιος μελαμψός θα την αγοράσει για ένα κομάτι ψωμί

Δεν μπορεί να μην υπάρχουν θέσεις για καμμία μέρα μέχρι το Δεκέμβριο!!!
Και το Αθήνα Σκυρος που κοίταξα, μου κάνει το ίδιο με αυτό του manos_p :evil:

Πριν λίγο :

Attachments

• ath-pas-22oct.JPG
    ath-pas-22oct.JPG
    73,5 KB · Προβολές: 1.024