Hunting a Shadow
Business-Class-Member
Χμ...δεν έχω νέου τύπου ταυτότητα, οπότε το ερώτημά μου παραμένει.
xristos":2x5qe2rk said:Hunting a Shadow":2x5qe2rk said:Έχω μια απορία, που δεν είναι φιλολογική αλλά εξαρτάται αν θα κάνω το ταξίδι από αυτό:
Τα ισχύοντα διαβατήρια λήγουν ως γνωστόν τέλος του χρόνου. Τί γίνεται αν κάποιος φύγει από τη χώρα με το παλιό διαβατήριο και επιστρέψει το νέο έτος; και δε μιλώ για μεγάλα διαστήματα, αλλά να φύγει π.χ. 28/12/2006 και να επιστρέψει 3/1/2007. Με απόκλιση 1-2 μέρες το παραπάνω schedule. Θα μπορέσει να φύγει; και αν ναι, θα έχει πρόβλημα όταν επιστρέψει;
Μη μου απαντήσετε, γιατί δε βγάζεις καινούργιο διαβατήριο...για κάποιους προσωπικούς λόγους it's not possible πριν το γύρισμα του χρόνου. Αν γνωρίζετε κάτι, ή γνωρίζετε ποιος θα μπορούσε να μου λύσει την απορία, παρακαλώ ενημερώστε με εδώ ή μέσω πμ αν θέλετε. Σας ευχαριστώ θερμά!
ΥΓ: Δε ξέρω αν έχει σημασία, ο προορισμός είναι η Κοπεγχάγη.
aakunz":39ob48id said:Εγώ συνιστώ νέα ταυτότητα?προκειμένου να εκμηδενιστουν οι πιθανότητες να μείνεις εκτός.
captainjumbo":35bpc1z8 said:Προσωπικά έβγαλα την νέα μου ταυτότητα χτες (για να μπορέσω να βγάλω νέο διαβατήριο ) με την διαδικασία να γίνεται το πρωί και να την παίρνω το βράδυ. Επαρχία γαρ Ο νόμος ητά τονίζει αυθημερόν.