Konstantinos98":3jeknlvi said:Παιδια καλησπερα ,ειμαι 17 χρονον και μπραβο για ολη τη βοηθεια που δινετε σε μικρους και μεγαλους και συγνωμη για τα ορθογραφικα. Εγω εχω σκοπο οταν τελειωσω το λυκειο να γραφτο σε μια σχολη πιλοτου. Αν και διαβασα αρκετες σελιδες απο το φορουμ το ερωτηματα που εχω ειναι τα εξεις διοτι μπερδευτηκα λιγακι. Ενα πτυχιο ΑΕΙ θα επηρεασει σοβαρα την επαγγελματικη μου αποκατασταση ως πιλοτος στο μελον οταν παρω το επαγγελματικο πτυχιο( πχ. περισσοτερεσ ευκεριες κλπ.) ,η θα ηταν καλυτερα αφου δεν εχω οικονομικο προβλημα να μην το λαβω υποψη μου και να ξεκινησω απευθειας μετα το λυκειο το επαγγελματικο πτυχιο του πιλοτου. θα με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σας και τα σχολεια σας καθως πιστευω οτι οσο πιο νωρης τοσο το καλιτερο.
Ευχαριστω !!
Είσαι 17, άρα του χρόνου οι πανελλήνιες, σωστά ?
Άποψη μου διάβασε αρχικά για αυτές, αν περάσεις σε μια καλή σχολή δεν είμαι κακό, σκέφτεσαι μετά τι θα κάνεις. Αν δεν πιάσεις τότε πας σε σχολή χειριστών.
Πάντα υπάρχει κάτι το modular. Βγάζεις το ppl, κάνεις build και προχωράς. Και φυσικά μπορείς να είσαι φοιτητής ταυτόχρονα. Ιδίως αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα.
Οπότε λύσεις υπάρχουν, αν το θες θα τα καταφέρεις, άποψή μου κοίτα λίγο και τις πανελλήνιες, από εκεί και πέρα όμως όλα γίνονται