Modelling

πολυ ομορφο...αλλα και πολυ ακριβο :rolleyes:
αυτες τις μερες παντως εχει πολλες ΟΑ επιλογες με Β 747 και Β 727 αλλα και Β 720 ολα στο κλασσικο Livery και στην 1:400

το SX-OAA σε 1:500
μολις παρελαβα το 1 απο τα 2 που πουλαει ο τυπος και εχω παθει πλακα, ειναι απλα τελειο. το κατω μερος της ατρακτου ειναι σε bare metal και γενικα ειναι πολλες φορες καλυτερο απο το rainbow livery μοντελο της Herpa που κυκλοφορει τωρα.
100% αξιζει τα λεφτα του μιας και ερχεται τελικη τιμη με τα ταχυδρομικαγυρω στα 25 € και μιλαμε για μοντελο εκτος κυκλοφοριας με το κλασσικο livery της ΟΑ. κουκλα!

Σήμερα παρέλαβα το SX-CBA της inflight σε 1/200 με τα κλασσικά χρώματα της ΟΑ!Έχω ερωτευθεί...

μιας και μπικα και εγω στο κολπο της Herpa, εχω μερεικες αποριες,

στο http://www.aviation-center-berlin.de/ μου εχει pre order για το Comet της Ολυμπιακης. Ειναι εγκυρη ιστοσελειδα ή οχι?
επισης αρχιζα να στεινω ενα αεροδρομιο της Herpa και ψαχνω ιστοσελειδες (η αν αξιζει να τα αγορασω απο τον Καλφακη) που να μου πουλανε διαφορα τμηματα για την κατασκευη του αεροδρομιου (κατα προτημηση οχι απο εκτος ΕΕ επειδη σημερα που παρελαβα ενα Α321 της Λουφτχανσα) το τελωνειο μου εβαλε χαρατσι 3 ευρω ακομα.

και κατι τελευταιο ψαχνω μοντελα απο την Αιγαιου. Υπαρχουν στις πτησεις μοντελα τους ή οχι, και αν μπορω να τα αγορασω καπου αλλου.

1000 συγνωμη για την κουραση

Η σελιδα ειναι γενικα οκ, το μοντελο αυτο ειναι για ΠΑΡΑ πολλες μπατσες!!!!

επιτελους ηρθε σημερα το μοντελο της Magic Model της Sky Express το Β747-283Β(F) σε κλιμακα 1-400. απλα το ερωτευτηκα

+ τα αλλα μοντελα απο αεροπλανα που μου εδωσαν οι φιλοι μουθ στα γενεθλεια πριν 2 βδομαδες, σε κλιμακα 1-600 ενα Illiushin Aeroflot και ενα 747 της Lufthansa με μια μπαλα ζωγραφισμενη μπροστα απο το αεροσκαφος.

νεο αεροπλανο μπηκε στην συλογη μου

ας ειναι καλα η δουλεια μου

Το πρώτο μου μοντελάκι σε κλίμακα 1:100

[album]15710[/album]

Το Dash 8-100 SX-BIR σε κλίμακα 1:200, το οποίο είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από την JC Wings, είναι διαθέσιμο πλέον από αρκετά καταστήματα. Μερικά από τα bookmarks που έχω τα δίνω εδώ. Όσοι πιστοί, σπέυσατε!
airparadigm
adamjets
aviationmegastore
chipairchip
justplanefun
collectablejets
aviation-center-berlin.de

83009_0.jpg