Modelling

New 707 Release

Σύμφωνα με το http://www.vosen.de/wings_news.htm ανακοινώθηκε νέο release

Inflight500 OA Boeing 707-300 SX-DBP

Ο Peter Vosen είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης diecast αεροπλάνων 1/500 στην Γερμάνια με περισσότερα από 2500 κομμάτια και έγκυρη πηγή ενήμερωσης.

Ξερει κανεις αν η AEGEAN πουλαει μινιατουρες των αεροσκαφων της εν πτηση?
Πεταω απο Ηρακλειο για Αθηνα και θα ηθελα να αγορασω κανενα...
ξερει κανεις λεπτομερειες??

Η Ολυμπιακη εχει κατι παρομοιο?Εχει δηλαδη και αυτη μοντελα των αεροσκαφων της προς πωληση κατα την διαρκεια της πτησης???

Με λιγη τυχη θα βρεις και τους 3 τυπους της εταιρειας σε 1:200 το Boeing και 1:150 το Avro αν δεν κανω λαθος.. Μη με φατε τα εχω χρονια και δεν θυμαμαι... Αλλα το Α320 δε στο συνιστω δεν ειναι ποιοτικα καλο, και οχι σωστη κλιμακα. Αν θες το Α320 εχω να σου προτεινω κατι αλλο..Επικοινωνησε μεσω ΠΜ αν εχεις ενδιαφερον

Φιλικα Στεφος

Σωστά. Και οι 3 τύποι πωλούνται στο αεροπλάνο. Μακράν το καλύτερο ποιοτικά είναι το RJ100.

Ενας φιλος ομως μου ειπε πως τα δινουν προς πωληση μονο στα ταξιδια εξωτερικου...ισχυει κατι τετοιο ή σε ολες τις πτησεις μπορεις να αγορασεις?
Θα πιασω την αεροσυνοδο και θα την γυρισω αναποδα αμα μου κανει νουμερα...χαχα
just jokin'!!!!

Πριν ένα μηνα αγόρασα το ΟΑ Airbus A300 τις Aeroclassics και πρέπει να πω ότι το αεροπλανάκι μου αρέσει πολύ. Μπορεί να μου πει κανεις τίποτα για την ποιότητα τον άλλον μοντέλων τις Ολυμπιακής από την Aeroclassics ?

παιδες γεια σας μετα απο πολυθ καιρο (τελος το σχολειο)
ξεκεινησα να συλλέγω μικρα αεροπλανάκια και θα ήθελα να φτιάξω και σε μηνιατούρα το Ελ. Βενιζέλο απο χαρτι με φελιζολ. Θα ήθελα παρα πολύ αν μπορει καποιος να μου δώσει χάρτες του αεροδρομιου ετσι ώστε να τις κάνω με κλιμακα και τα φτιάξω.
Ευχαριστω

Επιτέλους το Α300 σε die cast απο Aeroclassics αλλά το Β4 :rolleyes: στο ebay προς στιγμήν και μόνο £45 !!! Το σκέφτομαι αφού είναι στο παλιό paint scheme της ΟΑ και επίσης δεν είναι το 605R που πραγμάτικά θέλω (το 50% της ομορφιάς του Α300 είναι τα winglets που το Β4 δεν έχει).

http://www.aeroclassics.net/pictures/SX-BEB.jpg