Minoan Air

Μα καλα τρελοι ειναι έδωσαν σε ανταγωνιστή την επίγεια εξυπηρέτηση ?

Δεν ξέρω στο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί η Olympic Handling την Minoan Air... Από την άλλη είναι η μόνη που προσφέρει επίγειες υπηρεσίες σε ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς της Minoan, και ειδικά μετά τις άσχημες εμπειρίες της Sky με την Swissport, η επιλογή της Olympic Handling νομίζω ότι ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.. H απάντηση στην (ενδεχόμενη) ερώτηση: Γιατι δεν κάνει δικό της Handling, νομίζω ότι είναι προφανής και δεν προκειται να την απαντήσω.

Αλκιβιάδης":2qc1f50v said:
Δεν ξέρω στο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί η Olympic Handling την Minoan Air...

Ακουσα οτι θα προγραμματισει πτησεις απο ΑΤΗ προς ΙΟΑ.... Η ΟΑ δεν εχει αυτό το δρομολόγιο ?? αρα υπάρχει ανταγωνισμός.

Και αν,λέω ΑΝ,βρε παιδί μου, έδωσε απλά η ΟΗ τη καλύτερη τιμή;Λέω,αν...

sergey":gzth12ub said:
Ακουσα οτι θα προγραμματισει πτησεις απο ΑΤΗ προς ΙΟΑ.... Η ΟΑ δεν εχει αυτό το δρομολόγιο ?? αρα υπάρχει ανταγωνισμός.

Και πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια... Με την ίδια λογική και η Swissport θα δημιουργεί προβλήματα στην A3 επειδή ο μέτοχος είναι και μέτοχος στην SEH ..... λέω εγώ τώρα...αυτή η λογική είναι :wall:

Μήπως γνωρίζει καποιος τι ωραρια θα εχει για ΙΟΑ ??

Παιδιά καλησπέρα!
Γνωρίζει μήπως κανείς τι γίνεται με το θέμα προσλήψεων στην εταιρεία? Έχει ειδοποιηθεί κανείς για συνέντευξη? Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω.

Συνήθως αν μια εταιρεία δεν απαντάει σημαίνει ή

1. δεν έχεις προκαλέσει το ενδιαφέρον της με το βιογραφικό σου, ή
2. έχει καλύψει τις ανάγκες της, ή
3. δεν έχει δει καν ακόμη το βιογραφικό σου (γιατί σίγουρα δεν είσαι η μόνη που ενδιαφέρεται για μία θέση)..

Διαλέγεις και παίρνεις τι σε βολεύει πιο πολύ....

Φιλικά
Α.

Στηρίζω κάθε προσπάθεια ανάπτυξης στην χώρα μου (πόσο μάλλον την αεροπορική).

Αγαπητή IreneZ σε κατανοώ απόλυτα το άγχος σου για μία θέση εργασίας σε μία νεοσύστατη εταιρεία αλλά θα σου πρότεινα να μην βασίζεσαι σε επιχειρηματικά project που είναι εμφανείς ότι είναι καταδικασμένα.

Φίλε Αλκιβιάδης είναι λογικό ότι 1 από τα τρία προαναφερόμενα ενδεχόμενα μη απάντησης της εταιρείας ότι ισχύει. Δεν αναγράφεις κάτι καινούργιο.

Προσωπικά δεν βλέπω μέλλον στην εταιρεία (μακάρι να κάνω λάθος)
Έχουμε 21/5 και τον επόμενο μήνα φημολογείται ότι ξεκινούν να πετούν .
Ποίο είναι το πτητικό τους επίσημο πρόγραμμα;
Ποια είναι τα αεροσκάφη εκείνα που θα πετούν (έχουν έρθει όλα) ;
Ποιο είναι το σύστημα κρατήσεων που θα χρησιμοποιούν ;
Που είναι η διαφήμιση ;
Ποια είναι τα στελέχη της ;
Ποια θα είναι η φιλοσοφία της ;

Ακόμα και η Athens Airways ξεκίνησε με έναν στόχο με μια διαφήμιση πλασαρίστηκε στον αεροπορικό χώρο ως business αεροπορική εταιρεία άσχετος που η πορεία της απέδειξε την προχειρότητα της σε όλο της το μεγαλείο. Η Minoan Ti ;

Εύχομαι αν ξεκινήσει να έχει τις σωστές βάσεις η να τις αποκτήσει για να μπορεί ο ‘’χτυπημένος’’ οικονομικά Ελληνάρας να την προτιμήσει.

Παρακαλώ πολύ όποιος έχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία για την Minoan να την παράθεση εδώ .

Φιλικά

Gregorys