Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα μπορούσα να δώσω σε όλα τα ερωτήματα απαντήσεις (μιας και γνωρίζω αρκετά πραγματάκια), αλλά θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι πιο αρμόδιοι να απατνήσουν (μιας και προσωπικά δεν με πληρώνει η εταιρεία να απαντάω σε κάθε ερώτηση :wink: ).

Θα πω μόνο ότι κάποια πράγματα, κάποιες κινήσεις γίνονται αθόρυβα, γιατί απλά το ταρατατζούμ δεν αποφέρει τίποτε..

Greg, δεν ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα πετάνε τον άλλον μήνα, αυτά γραφτήκανε στο φόρουμ μόνο. Από όσο γνωρίζω, θέλουν να είναι 100% έτοιμη πριν ξεκινήσουν να πετάνε. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν τον άλλο μήνα μόνο και μόνο για να αρχίσουν να πετάνε. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει διοικητικό συμβούλιο, και πρέπει να αποφασιστούν αρκετά ακόμα, και αυτό θέλει χρόνο.

Σωστός ο Αλκιβιάδης!Δε θέλει να εκτεθεί περισσότερο!
Αλήθεια,για τις επιδοτούμενες πτήσεις απέτυχαν να επιλεχθούν,πληροφορίες για τις πτήσεις δεν υπάρχουν,μόνο ένα (ή δυο;) αφη έχουν φτάσει και....αυτά.Ελπίζω να μη παρεξηγηθούν οι αυτόκλητοι-κατά δήλωσή τους-υπερασπιστές αλλά ΔΕ "τραβάει" η δουλειά.Θα μας πουν ένα πρωϊ "Γεια σας,πετάμε" και θεωρούν ό,τι θα τους προτιμήσει κάποιος;Γιατί;
Επιτέλους,λίγη σοβαρότητα θα ωφελούσε.

Κωδικό ΙΑΤΑ/ICAO γνωρίζει κανείς? To "MAV" λέει τίποτα? :?: :?: :?:

Σωστό είναι το MAV σαν ICAO. Για IATA δεν ξέρω, μπορεί και να μην έχουν...

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Mernion.
1/6 ξεκινάνε? :mrgreen:

Καμία επιβεβαιώση για 1/6? Το early warning system μου ειδοποίησε ότι εμφανίζονται 3 πτήσεις για Ρόδο, οι 2 τσάρτερ...

Πολύ ησυχία έπεσε...

Sneak a peak
Code:
Fl Nr Arr: MAV1341 / Fl Nr Dep: MAV1431
Date: 01JUN / A/C: F50, Cap.: 50
Arr. time: 10:15 / From: JTR 
Dep. time: 10:45 / To: JTR
Desig.: CC

Για να δούμε τι θα δούμε, αν και έχω μια επιφύλαξη. Το HER θα γίνει άραγε? Αν ναι, πώς ακριβώς θα γεμίσει ως J?

Φτάνει πια με τον handler!!! :rant:
Ειπώθηκε στην αρχή της προηγούμενης σελίδας ότι θα είναι η Olympic.
Τα περιττά posts σβήστηκαν.