Minoan Air

Re: Minoan Airlines

Hastaroth":27l77o6v said:
ΥΓ.Αυτό το λογότυπο τής εταιρίας πάντως μού θυμίζει κέρατα...

Αφού κέρατα ειναι! Μινώταυρου...

piperwarrior":x56oke2k said:
Airlaw το ξεκινάς καλά και το χάνεις στην πρώτη πρόταση σου.. "Πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές; Ας προχωρήσει..."
Πότε ακριβώς διαπιστώθηκε αυτό; Μέσα σε 20 μέρες;

Δεν γνωρίζω την σχέση σου με την αεροπορία αλλά επειδή εγω το είχα ψάξει για AOC, πρόκειται για μια δαιδαλώδη διαδικασία (φταίει και η γενικά αργοκίνητη ΥΠΑ αλλά και η τρομακτικά τεχνοκρατική EASA) που τραβάει από εβδομάδες εως και μήνες. Και όσο ακραίο και αν είναι αυτό, εξίσου ακραίο είναι να ελεγχθεί μια νεοσύστατη εταιρία μέσα σε 20 μέρες. Είναι αστείο, ανέκδοτο, πως το λένε! Εδώ ακόμα ψάχνουν για πληρώματα και δεν ξέρω καν αν τα αεροσκάφη τους βρίσκονται στην Ελλάδα και από πότε.

Καλησπερα,

Μια μικρη σημειωση που νομιζω εχουμε παραβλεψει αρκετοι εδω: Η Minoan φτιαχτηκε <<πανω>> στη First Airways που σημαινει οτι τα χαρτια τους (η πλειοψηφια τους δηλαδη) ηταν ΗΔΗ ετοιμα και εγκεκριμενα απο την ΥΠΑ οποτε δεν ειναι πολυ παραλογο που πηρανε AOC σε ενα μηνα μονο...
Αυριο (σημερα δηλαδη) ειναι καταληκτικη ημερομηνια ανοιγματος των οικονομικων προσφορων, που σημαινει οτι οι Τεχνικες εχουν ηδη αξιολογηθει και εχουν παρθει αποφασεις σχετικα με το ποιες ενστασεις/εφεσεις απορριπτονται και ποιες οχι....Λογικα σε λιγες μερες θα μαθουμε και τους αναδοχους των γραμμων!

Τωρα πραγματι αυτη η εταιρεια μπορει να σπρωχθηκε λιγο,οσων αφορα για την εκδοση AOC και των λοιπων εγγραφων,αλλα αυτο δεν πρεπει να μας προβληματιζει
...Λίγη ντροπή δε βλάπτει,μέρες που είναι...

Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος και τα 4 α/φ φαίνονται ιδιοκτησίας Hellas Jet (Κυπριακή εταιρεία με έδρα Αθήνα) τουλάχιστον μέχρι 17/3/11 - ο Ρέστης που λέτε έχει κάποια σχέση με αυτήν;

Το α/φ SX-BRS ήταν της KLM από τις 10/1/91
http://www.planepictures.net/netsearch4 ... rch=SX-BRS

Το α/φ SX-BRΜ ήταν της KLM από τις 28/1/91
http://www.planepictures.net/netsearch4 ... rch=SX-BRM

Το α/φ SX-BRV ήταν της SAS/Skyways/SAS από τις 11/90
http://www.planepictures.net/netsearch4 ... rch=SX-BRV
και βρίσκονται στο MST Ολλανδίας.

Το α/φ SX-BRΤ ήταν της Rio Sul από τις 14/7/93 και ύστερα της Freedom μέχρι και Viking Hellas
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=574602
και βρίσκεται στην LCA Κύπρου.

Μάλλον έχουν εμπειρία γιατί από 17/7-11/8/2009 η Athens Airways είχε ενοικιάσει ένα F50.
Απορώ το Μινωικές που το βρήκαν; Νήσος το ένα νησί το άλλο; Μην ξεχνάμε τα δρομολόγια της HJ από HER για LED, DOM, AMS, ORY. Και τότε είχε διασυνδέσεις με τo νησί.

Αγαπητοι φιλοι,
Σημερα ειναι η καταλυτικη ημερομηνια για το ανοιγμα των οικονομικων προσφορων?
Υπαρχει κατι νεωτερο σχετικα με αυτο?Γνωστοποιηθηκαν αυτες οι προσφορες?

ToSofoPaidi":3o7n94nq said:
Hastaroth":3o7n94nq said:
ΥΓ.Αυτό το λογότυπο τής εταιρίας πάντως μού θυμίζει κέρατα...

Αφού κέρατα ειναι! Μινώταυρου...

Ελπίζω να μήν ζητάνε και "τα κέρατά τους" γιά να αναλάβουν τίς άγονες :)

Περίμενα πάντως περισσότερη φαντασία από τους σχεδιαστές τους.Τέτοιο λογότυπο μπορώ να φτιάξω κι'εγώ...

depi1987":2uskf77i said:
καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να υποβάλω βιογραφικό για ιπτάμενο προσωπικό στη minoan airlines? γιατί η ιστοσελίδα τους είναι under construction και δεν έχω βρει κάποια τηλ επικοινωνίας!

μπορείς να πάς και να το αφήσεις στην αρχισυνοδό της sky express :rolleyes:

Γιατι τετοια εμπαθεια ANDRIANNA12;. Σε κοψανε απο την SE και βγαζεις τοση κακια;

Aγαπητε φιλε,η
στο site της MIN εχει καποια email επικοινωνιας,ισως να προσπαθησεις σ'αυτα.

Εμαθε κανεις τιποτα σχετικα με τις οικονομικεςπροσφορες?

AirLaw":3d7d41sc said:
Γιατι τετοια εμπαθεια ANDRIANNA12;. Σε κοψανε απο την SE και βγαζεις τοση κακια;

φίλε μου όποιος λέει την αλήθεια σημαίνει ότι έχει και εμπάθεια ή κακία ??

παρακολουθώ τις απαντήσεις σου και σε θεωρώ ενημερωμένο σε πάρα πάρα πολλά θέματα του αεροπορικού!!

αναγνώρισε σε όλες τις απαντήσεις μου ότι είμαι ειλικρινής! δεν έχω κανένα όφελος από κανέναν ! :!: :great:

εάν δω κάτι καλό να είσαι σίγουρος ότι θα το γράψω...

σε απάντηση σου εάν με έκοψαν απο την ΣΕ όχι δεν προσπάθησα καν....

συνέχισε να μας ενημερώνεις όπως εσύ ξέρεις :!: