Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όπως ακριβως ακούγεται. Ότι έχει κάποια σχέδια για το μέλλον, τα οποια δεν κρίνει σκόπιμο αυτή την στιγμή να τα δημοσιοποιήσει! :mrgreen:

Μηπως γνωριζει καποιος ποσους πιλοτους απασχολει η εταιρεια αυτη;

Αυτά τα σχέδια προσπαθώ να εκμαιεύσω,Αλκιβιάδη :D Όχι κάτι άλλο.
Υπάρχει κάτι (αεροπορικό) ή απλά το λέει για τυπικούς λόγους όπως έκαναν κάποιοι και τώρα βρίσκονται στα σπίτια τους;

Ξέρω τι προσπαθείς Άλεξ, γιαυτό και σε έριξα μια φουρνιά αναμμένα κάρβουνα! :mrgreen:

Το θέμα ποιό είναι. Ναι, ξέρω δυό πράγματα παραπάνω. Όχι δεν μπορώ να πω κάτι γιατί μου τα εμπιστευθήκαν για μένα.

Υποθετικό παράδειγμα: Το να αρχίσω να λέω ότι θα ξεκινήσει με ένα SSJ με την προοπτική να φτάσει τα 5 σε 1,5-2 χρόνια είναι γελοίο. Αν υποθέσουμε ότι γίνονται τώρα σκέψεις για SSJ, δε σημαίνει ότι αυτός ο τύπος θα μπεί στην υπηρεσία. Κάτι μπορεί να αλλάξει (διαθεσιμότητα ελευθέρων σκαφων, χρηματοδότηση, κλπ κλπ) και τελικα να μπουνε.. RJ ας πούμε για παράδειγμα. Τότε θα βγούνε τα γνωστά παπαγαλάκια εδώ μέσα και θα τιτιβίζουν ότι έλεγα παπαριές.

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν λέω όμως κάτι, είναι ότι ΕΔΩ, στο νήμα της Minoan, θα ήταν πλήρως off topic να αναφερθούνε τα οποιαδήποτε μελλοντικα σχέδια του κ. Μαυραντωνάκη (όταν έρθει ή ώρα, τα κατάλληλα πρόσωπα θα μιλήσουν) και δεν θέλουμε να μαμήσουμε ΑΛΛΟ ένα νήμα ελληνικής αεροπορικής εταιρείας! Θέλουμε?

:banana:

Φιλικά
Ο γνωστός

Δηλαδή,αν ξεκινούσε καινούργια εγγραφή θα έγραφες σχετικά; 8)

Ακούγεται έντονα ότι ξεκινάνε δρομολόγια από τις 22/06 στο εσωτερικό...καμιά ενημέρωση? :?:

http://www.minoanair.com/gr/Home

"Aπό Δευτέρα 10 Ιουνίου, πάλι κοντά σας, με πρόγραμμα δρομολογίων για τους όμορφους Ελληνικούς προορισμούς" :thx:

Υπάρχει ένα HER-RHO δις εβδομαδιαίως, το θέμα είναι ότι υπάρχει καιρό τώρα, ανεκτέλεστο. Για να δούμε...

Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος, Κως και Μυτιλήνη άκουσα..λογικά πρέπει να αναρτηθεί το πρόγραμμα..για να δούμε..πάντως πολύ θέλω να πετάξω με το Fokkerακι :great:

Στο site-σύστημα κρατήσεων άρχισαν αν φορτώνοντε δρομολόγια για Κω, Μυτιλήνη, Ρόδο & Σαντορίνη... :great: