Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σου Aidis.
Κανένα πρόβλημα με την Minoan συγκεκριμένα.
Πρόβλημα έχω με όσους δεν σέβονται τον κόσμο τους και δεν πληρώνουν, πολύ απλά. Και επειδή δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (απλώς αναφέρθηκε στο ακριβώς προηγούμενο post)
ppl":1mv0q9tb said:
Στις 29/12 ρώτησα πότε θα πληρωθούνε οι πιλότοι της εταιρίας και κανένας δεν απάντησε, προφανώς θα είναι όλοι σε άδεια άνευ αποδοχών η δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα.
Θέλω να δω τι θα κάνει η εταιρία με τους Σουηδούς που πρόκειται να προσλάβει.
Κρίμα Μίλτο,κρίμα Φόντα, κάποτε είχατε και κάποιο σεβασμό προς τους συναδέλφους....
γι’αυτό και το δικό μου είναι σε τόνο απορίας και απογοήτευσης.
Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε είναι απλά ντροπή και προκαλεί μόνο αηδία και θυμό.. Αν δεν συμβαίνει όμως, μπορείς να το διαψεύσεις υπεύθυνα όμως.
Το ίδιο ισχύει και για την Astra, όπου έθεσα αυτή την ερώτηση στο αντίστοιχο thread, πριν πάρα πολύ καιρό (ακούγοντας κάποια πράγματα) και κανείς μα κανείς δεν απάντησε. Τόσος φόβος πια;;;;

Λυπηρό πάντως παραμένει το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα εκμετάλλευσης του προσωπικού με αυτό τον τρόπο , αλλά δυστυχώς ταυτόχρονα λιγοστεύουν οι αντιδράσεις (Αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί).

Εισηγούμαι ξεχωριστό thread για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά προβλέπω ελάχιστη συμετοχή.

BatMan, δεν ξέρω ποιο είναι το συγκεκριμένο άτομο... αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέσα στην εταιρία. Αν έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα τα άτομα που παραπονιούνται μπορούν να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα να το ψάξω. Η Μινόαν αποτελείτε από σοβαρά άτομα που θέλουν να επεκτείνουν την εταιρία, και δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνευόσουν αυτό "παίζοντας" με μισθούς.

Φίλε Aidis,
Νασε καλά για την άμεση ανταπόκριση και διευκρίνηση. Χαίρομαι που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι να διέψευδαν και κάποιοι άλλοι όπως ακριβώς έκανες εσύ, αλλά χλωμό το βλέπω…
Τίποτα λοιπόν από όλα όσα έχω γράψει δεν ισχύει για την Minoan, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου (και ελπίζω δεν θα χρειαστεί).
Απλά είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται το προσωπικό, κάποιοι με αυτό τον τρόπο. Έχω «καεί» άσχημα εγώ με παρόμοιο τρόπο και γι'αυτό δείχνω τόση ευαισθησία.

Καλές πτήσεις

Low season, δεν υπάρχει αρκετός κόσμος στα δρομολόγια, και δεν τους επιδοτούσαν όπως ξέρεις, για αυτό θα έχετε την Sky Express που είναι επιδοτούμενη για τον χειμώνα :D
Από όσο γνωρίζω θα ξαναβάλουν δρομολόγια το καλοκαίρι όμως.

Α,παίρνουν επιδοτήσεις στην Ιταλία και στην Αγγλία;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ό,τι το "καπρίτσιο" δεν ευδοκίμησε;

Όχι, δεν έχουν επιδοτήσεις. Αυτές οι χώρες που θα πετάνε δεν έχουνε οικονομική κρίση, και έτσι έχουν αρκετούς επιβάτες τον χειμώνα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δουλεύουν οι αεροπορικές εταιρίες με τις σεζόν. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Για να στο πω ποιο απλά τα τουριστικά δρομολόγια δεν έχουν τους ίδιους επιβάτες το καλοκαίρι και τον χειμώνα.

Καλησπερα
Aidis εχεις δικιο. αλλη κινηση εχει το εσωτερικο την περιοδο απριλιο - οκτωβριο και αλλη κινηση εχει το χειμωνα. ειναι δυσκολο να το κατανοησει κανεις?
εννοειται πως υπαρχει εποχικοτητα σε καποια δρομολογια και εννοειται πως μια νεα εταιρεια πρεπει να κοιταξει πως θα επιβιωσει...

παντως δρομολογια της Minoan Air για εντος Ελλαδας εχουν αναρτηθει...υπαρχουν πτησεις μεχρι και 26 Μαρτιου...το παλικαρι που αναφερει για διακοπη πτησεων 21 ιανουαριου δεν αντιληφθηκε οτι εχουμε 24 ιανουαριου και πτησεις γινονται?? λιγο προσοχη χρειαζεται γιατι δημιουργουνται εντυπωσεις.