Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια χαρά πετάει... 21/12 & 28/12 ήρθε Θεσσαλονίκη από Κω στις 14:35 ακριβώς.

αθηνα δεν εχω παρατηρησει να κατεβαινει τωρα και πιστευα οτι ειναι εταιρεια τυπου bluebird που πεταει μονο full season καλοκαιρι πχ ευχαριστω για την κατατοπιση :D

Για την ακρίβεια οι πτησεις που εχω δει οτι κανει γενικοτερα εντος Ελλάδας (και συγνωμη αν ξεχασω καποια) ειναι:
MAV116 HER KGS
MAV117 KGS HER
MAV108 HER RHO
MAV101 RHO HER
MAV122 HER MJT
MAV123 MJT HER
MAV161 HER SKG
MAV105 KGS SKG

Στις 29/12 ρώτησα πότε θα πληρωθούνε οι πιλότοι της εταιρίας και κανένας δεν απάντησε, προφανώς θα είναι όλοι σε άδεια άνευ αποδοχών η δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα.
Θέλω να δω τι θα κάνει η εταιρία με τους Σουηδούς που πρόκειται να προσλάβει.
Κρίμα Μίλτο,κρίμα Φόντα, κάποτε είχατε και κάποιο σεβασμό προς τους συναδέλφους....

Δηλαδή η δική μας (η αεροπορική) λίστα με τα λαμόγια αντί να μικραίνει, μεγαλώνει ακόμα; Τι να πει κανείς;;;; Δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού ούτε στο προσωπικό αλλά ούτε και στον εαυτό τους πάνω απ’όλα… Φυσικά ώσπου δεν αντιδρά κανείς, ξεθαρρεύουν κιάλλοι..

Πάντως είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι συγκρίνοντας τα λαμόγια χρονικά, παρατηρεί κανείς ότι ενώ παλιά τους κράζανε (βλ Viking, HIA), τώρα στα νέα μέλη της λίστας (Astra, Minoan) παρατηρείται μια περίεργη σιωπή. Μήπως φταίει ο φόβος; Μήπως η ηττοπάθεια πλέον; Τι να πω; Λυπηρό… η κατάσταση είναι για κλάματα.

31/1 σταματάνε? Για Φλεβάρη δεν έχει ανεβάσει πτήσεις...

απο τι φαινεται βγηκε το νεο προγραμμα για πτησεις απο οξφορδη..

Greg, όντως σήμερα βγάλανε στην σελίδα το καινούργιο σύστημα κρατήσεων (Παράλληλα με την Forth-CRS). Άκουσα ακόμα ότι θα γίνει overhaul η σελίδα κάποια στιγμή σύντομα.

Γεια σου BatMan, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με την Μινόαν?

ΟΑ701, δεν ξέρω αν θα κρατήσουν όλα τα δρομολόγια της Ελλάδας στο low season.

Το HER-RHO είδα ότι φορτώθηκε και για τον Φεβρουάριο, τα υπόλοιπα μάλλον κόβονται? Λίγο μπερδεψέ έχει γίνει η σελίδα τους για να κάνεις κράτηση σε εσωτερικού.

Η Οξφόρδη ξεκινάει λοιπόν με 2 δρομολόγια, η ιστοσελίδα όμως του αερολιμένα δεν αναφέρει ακόμη τίποτα.

Για το Λουγκάνο είδα ότι πήρε το FCO που μέχρι πρότινος εκτελούσε η Darwin σε cs με την AZ.

Kαλή αρχή λοιπόν :great: