Παιδια αν καποιος πιο εμπειρος απο μενα ξερει ας με διαφωτίσει:
Εχω αποδειξεις απο τα Hellenic Duty Free,τις οποιες θελω να στειλω για πιστωση μιλιων,γιατι οταν εκανα αγορα δεν ειχα μαζι μου την καρτα της Α3 και η κοπέλα στο ταμειο δεν δεχτηκε να της πω απλά τον αριθμό μελους (δεν πετουσα με Α3 για ναναι πανω στην καρτα επιβιβασης)..Πηρα τηλ. στην aegean στο τμημα miles&bonus αλλα δεν ήξεραν να μου πουν με τι αναδρομικότητα τις αναγνωρίζουν..Ενω π.χ. για τις πτήσεις μου'πε μεχρι ένα χρόνο πισω (εγώ ηξερα 6μηνες),για τις αγορές δεν ηξερε...Επίσης μου ειπε να τις στειλω ολες..και εχω την απορία: Οι αγορες στο καταστημα με εφημεριδες/περιοδικα πριν τον ελεγχο, ειναι Hellenic Duty Free επίσης,αλλά Ελληνικές Διανομες Α.Ε...Ενω μετα τον έλεγχο μεσα ειναι Hellenic Duty Free ΚΑΕ..Αναγνωρίζονται και τα δυο; Γιατι αν ναι, εχω χασει πολλά μιλια στο πρώτο,καθως ποτε δεν μου ζήτησαν καρτα επιβιβασης ουτε μου ειπαν οτι παιρνω μίλια, σε αντιθεση με τα ΚΑΕ μεσα..Η κοπέλα στο τηλ. δεν ήξερε ουτε αυτο να μου πει και το μονο που απάντησε ήταν ότι αφου λενε οι αποδειξεις Hellenic Duty Free να τις στείλω...κ βλεπουμε..Αν ειναι ετσι πρεπει να στειλω καμια 20αρια αποδειξεις..
Ξερει κανείς κάτι επ'αυτού;