Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ θετικό. Νομίζω πως θα βοηθούσε να έδιναν την δυνατότητα online αλλαγής χωρίς την χρέωση του τηλεφωνικού κέντρου.

Ερώτηση:
Αν αγοράσεις εισιτήριο για άλλον,και το πληρώσεις με δική σου κάρτα,μπορείς να πάρεις τα μίλια; :D

Όχι τα μίλια τα κερδίζει ο επιβάτης

imaginas":11nowwzj said:
Ερώτηση:
Αν αγοράσεις εισιτήριο για άλλον,και το πληρώσεις με δική σου κάρτα,μπορείς να πάρεις τα μίλια; :D

Μόνο αν το κλείσεις με την Aegean Bonus Visa -εφόσον είναι στο όνομά σου και συνδεδεμένη με τον M&B λογαριασμό σου- θα πάρεις μίλια (και σημείωση: θα είναι μίλια εξαργύρωσης και όχι αναβάθμισης).

και πάλι όμως τα μίλια από τη πτήση θα τα πάρει ο επιβάτης.

Αυτά θα είναι μίλια που αντιστοιχούν για κάθε €1 συναλλαγής

Πώς είναι δυνατόν να είναι στην Aegean με 20.000 miles = Star Alliance Gold όταν χρειάζεται για τη Lufthansa 100,000 miles?

Γιατί η Aegean είναι σαφώς καλύτερη της Lufthansa....

Είναι διαφορετικές εταιρίες με διαφορετικό δίκτυο οπότε ένας πελάτης κερδίζει διαφορετικά μίλια στα ταξίδια του! Άσε που τα προνόμια της Αιγαίου δεν συγκρίνονται με τπτ με τα προνόμια που σου δίνει η LH Gold, και μην ξεχνάς ότι ο Ελληναράς το θεωρεί μεγάλο κατόρθωμα ότι είναι Star Alliance Gold με μόλις 20.000 και σου λέει ξέρεις ποιος είμαι εγώ έχω Gold κάρτα άρα μαζεύει και περισσότερο κόσμο η Αιγαίου! Έλεος.......

Παντως η Α3 αποτελει τον πιο ευκολο τροπο να αποκτησει κανεις ταυτοχρονα και τα προνομια της *Α Gold, οπως προσβαση στα lounge των μελων της *Α αλλα και δωρεαν check in αποσκευων. Για το λογο αυτο στο http://www.flyertalk.com μπορει κανει να βρει στρατηγικες για το πως μπορει να πιστωσει στον λογαριασμο Μ&Β 20,000 μιλια με το λιγοτερο κοστος ταξιδευοντας με αλλες εταιριες (UA, US κυριως).

mxnk":1va6kk9o said:
και πάλι όμως τα μίλια από τη πτήση θα τα πάρει ο επιβάτης.

Αυτά θα είναι μίλια που αντιστοιχούν για κάθε €1 συναλλαγής

Ναι, σαφώς, τα μίλια της πτήσης πάνε στον επιβάτη (μίλια αναβάθμισης).
Τα μίλια (εξαργύρωσης) από την αγορά, με τη πιστωτική κάρτα, πηγαίνουν στον κύριο κάτοχο της κάρτας. Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάθε €1 συναλλαγής δίνει χ2 μίλια και κάθε €1 δίνει χ4. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρεις, στο site της Alpha.