Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έχεις κανείς καμιά πληροφορία παραπάνω σχετικά με την δυνατότητα για Tier Miles purchase.

Αυτή τη στιγμή είμαι Blue με 13131 μίλια (6869 required to gold) και τα 5000 λήγουν στίς 16/01/2015. Αν ήξερα μέχρι πόσα μίλια μπορεί να αγοράσει κανείς θα μπορούσα να "εκβιάσω" και κανα ταξίδι με Aegean στου επόμενους μήνες και να καταφέρω το Gold Status τελευταία στιγμή..

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη ... :D

Μόλις πήρα τηλέφωνο την aegean για ένα διαφορετικό θέμα και ρώτησα για τα θέματα που συζητάμε σε αυτό το thread ( C class upgrades, αγορές μιλίων κ.α) και μου είπανε ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα, κοντά στην ημερομηνία έναρξης του νέου προγράμματος. Οπότε αναμένουμε μέχρι τότε...

vassio":2kx7i56z said:
Έχεις κανείς καμιά πληροφορία παραπάνω σχετικά με την δυνατότητα για Tier Miles purchase.

Αυτή τη στιγμή είμαι Blue με 13131 μίλια (6869 required to gold) και τα 5000 λήγουν στίς 16/01/2015. Αν ήξερα μέχρι πόσα μίλια μπορεί να αγοράσει κανείς θα μπορούσα να "εκβιάσω" και κανα ταξίδι με Aegean στου επόμενους μήνες και να καταφέρω το Gold Status τελευταία στιγμή..

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη ... :D

Τα silver members θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 1000 μίλια αναβάθμισης. Ενώ τα χρυσά μέχρι 2000.

Σχέτικα με τα upgrade vouchers. Θα είναι σαν τις δωρέαν upgrade vouchers που δόθηκαν πρίν ενα χρόνο.

http://el.aegeanair.com/milesandbonus/nea-prosfores/nea/selida-neou/?nid=96&f=2013

Με λίγα λόγια θα είναι ανεξαρτήτου class fare! Τώρα πόσες θέσεις θα δίνουν σε κάθε πτήση....αυτό δεν το ξέρω. Επίσης θα είναι μόνο για το ίδιο μέλος.

Καλησπέρα
Ξέρει κάποιος πόσες μέρες θέλουν για να περαστούν τα μίλια απο ενοικίαση αυτοκινήτου?Εχω στείλει κ email δύο φορές αλλά με γράφουν.Στο site δεν έχει αναζήτηση από hertz

Πότε ξεκινάει ο υπολογισμός των μιλίων με το νέο σύστημα;

Μετά τις 23/11

Άρα για το Αθήνα-Βαρσοβία-Αθήνα θα μου πιστωθούν κάπου 1400 μίλια;Από ποια πηγή θα προκύπτει η απόσταση μεταξύ αεροδρομίων;Σε μια σελίδα είδα ότι το δρομολόγιο που θα κάνω είναι συνολικά και τα δύο σκέλη 1990 μίλια.Άρα το75% είναι 1492...Ή θα υπάρξει κάποια λίστα της εταιρείας και ότι λέει εκεί θα ισχύει;

Η πραγματική απόσταση μεταξύ δύο πόλεων σε μίλια υπολογίζεται βάσει του πίνακα TPM (Ticketed Point Mileage), που εκδίδει η ΙΑΤΑ και βάσει του οποίου -εκτός των άλλων- υπολογίζονται και κάποιες κατηγορίες ναύλων.

Εγώ βρήκα τα μίλια απόαυτή τη σελίδα.Πέρσι στο σκέλος Βαρσοβία-Κρακοβία τα μίλια της LOT που πήρα ήταν όσα μου έβγαλε και αυτή η εφαρμογή.Θέλω να πιστεύω ότι είναι σωστά,μέχρι να βγάλει ενημέρωση και η Α3 για το νέο σύστημα.

Καλησπέρα,
Μόλις μου είπαν στον έλεγχο χειραποσκευων πως καταργήθηκε το fast lane για τους χρυσους της A3 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; είναι προσωρινό ή μόνιμο;
Ευχαριστώ