Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και ακόμα σου λέει ότι είσαι blue member?

Μάλλον δεν τα μηδενίζει όπως η ΟΑ γιατί τώρα μου δείχνει 42.000. Εγώ είχα πάρει την μπλε στα 8.000 και τη χρυσή στα 24.000. Μήπως κι εσύ είχες πάρει την μπλε στα 8.000;

Ναι ακόμα μου λέει μπλε αλλά τα τελευταία μίλια περάστηκαν απόψε όποτε δεν ξέρω αν γίνετε η αναβάθμιση αμέσως η να περιμένω ρωτάω εδώ γιατί δεν θέλω να πάρω τηλ και να γίνω ρεζίλι να ξέρω πρώτα τι παίζει! Όχι τη μπλε τη πήρα στα 4.000, μου κάνει εντύπωση όμως αυτό που είπα ότι στον αναλυτικό μηδένισε και τις 2 κατηγορίες όταν πήρα την μπλε αλλά στην γενική περιγραφή ας το πούμε, δεν μηδένισε τπτ συνέχισε να μετράει κανονικά γιαυτό δεν ξέρω τι γίνετε και έχω μπερδευτεί θα πάρω ένα τηλ από την επόμενη βδομάδα να ρωτήσω! Η ΟΑ μου έκανε την αναβάθμιση αμέσως! :?

Αν περάστηκαν σήμερα τότε αύριο ή την Τρίτη θα γίνει η αναβάθμιση. Και στην ΟΑ την επόμενη εργάσιμη αλλάζει το status στο σύστημα. Κάνε λίγες μέρες υπομονή

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω και εγώ λοιπόν κάτι σχετικά με το miles&Bonus. Ταξίδεψα με lufthansa, τον Ιανουάριο. αυτός που μου έκλεισε τα εισητήρια δεν είχε περάσει την κάρτα μου στην κράτηση, και ούτε το έκανα όταν πέταξα. Εκ των υστέρων όμως μέσω του site και μέσω την Ανεύρεσης μιλίων από πτήση συμπλήρωσα τα 4 legs του ταξιδιού. Αλλά 1 μήνα μετά και ακόμα να δω τα μίλια στον λογαριασμό. Έστειλα ενα email και η απάντηση τους ήταν πιο άκυρη από άκυρη για το ερώτημα μου, που με κάνει να πιστεύω οτι μου έστειλαν απάντηση που αφορούσε άλλο άτομο, σχετικά με χρυσή κάρτα, που φυσικά με τα 5.000 μίλια μου δεν τίθεται θέμα. Εδώ την μπλε περιμένω :). Κάτι είχα διαβάσει οταν συμπλήρωνα τα στοιχεία οτι θέλουμε 2 εβδομάδες για να τα βρούμε και άλλες 2 εβδομάδες για να τα περάσουν, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Και η ερώτηση, καταρχάς λοιπόν, δικαιούμε μίλια, στο miles&bonus ταξιδεύοντας με lufthansa με εισητήριο κλεισμένο από lufthansa, και οχι πτηση κοινού κωδικού κτλ., και αν ναι, τότε αυτό για το μήνα αληθεύει?

Ευχαριστώ.

Ακόμα κι αν δεν έχετε λάβει τη χρυσή κάρτα, το πραγματικό σας επίπεδο μέλους φαίνεται μέσω του συστήματος στα lounge της Aegean (καθώς και κάποιων από τις άλλες εταιρείες), καθώς και μέσα στις κρατήσεις, όπου είναι περασμένη η κάρτα σας. Για καλό και για κακό πάντως, πάρτε μαζί σας και μια εκτύπωση των τελευταίων κινήσεων του λογαριασμού σας.

Ταξιδεψα TXL-FRA-ATH-MUC-TXL όλες οι πτήσεις με LH. Όταν έκανα την κράτηση έβαλα τον κωδικό miles and bonus της Aegean. Δεν μου έχουν παραστεί τα μίλια και χθες αντιληφθηκα ότι μου εβαλαν 500 μίλια για το σκέλος MUC-TXL. Λογική εξήγηση υπάρχει;
Σημειωτέον ότι θέλω 500 μίλια ακόμα για να γίνω μπλε μελος

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Καλησπερα και χρονια πολλα...ποσα μιλια δικαιουμε Αθηνα - Κάιρο - ΓΚΟΥΑΝΖΟΥ - ΚΑΙΡΟ - Αθήνα??? :?: :?: με Egypt Air θα πεταξω :) και θα χρησιμοποιήσω καρτα Aegean M&B...