Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα μίλια που παίρνεις από την Alpha Bonus Aegean είναι επιβράβευσης και όχι αναβάθμισης. Δηλαδή δεν βοηθάνε στην αναβάθμιση ! :great:

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία, αλλά σε μένα μέτρησαν και ως Αναβάθμισης και ως Εξαργυρώσιμα.

Air Jamaica":18ao24an said:
Θέλω να ταξιδέψω Καταρ και βρήκα με την BMI πτήση, μιας και με συμφέρει για τα μίλια, είδα όμως ότι η πτήση γίνετε με αεροσκάφος τη Qatar airways σε αυτή τη περίπτωση παίρνω τα μίλια η όχ (οι κωδικοί μάλιστα είναι στην ΒΜΙ )?? !

Αυτο που γινεται συνηθως ειναι οτι ισχυουν οι κανονεσ βαση τον Operating Carrier, στην προκειμενη περιπτωση την Qatar. Επομενως μην περιμενεις να παρεις μιλια στην καρτα Miles & Bonus..

Διπλάσια μίλια στις απευθείας πτήσεις από /προς Λάρνακα απο Λονδίνο και Παρίσι.
Η προσφορα Ισχυει για πτησεις απο 1/07/2011 εως 31/08/2011
http://el.aegeanair.com/milesandbonus/n ... d=3&f=2011

Μετά απο πόσο καιρό αφού γίνεις Blue σου στέλνουν την κάρτα;

Το πολύ έως έναν μήνα, συνήθως 20-25 μέρες.

Εχω ταξιδευσει απο Αθηνα στην Κινα τον Μαιο και τον Ιουνιο με LH booking class L.
Στην Miles and More αντιστοιχει το 50% των μιλιων της διαδρομης. Ζητησα να πιστωθουν
στην Miles and Bonus της Aegean.
Αν η Aegean δεν τα καταχωρησει [λογω της θεσης L] θα απωλεσθουν ?
Εχω κανει αιτηση ανευρεσης μιλιων στην Aegean και περιμενω απαντηση.
Εχω διαβασει το σχολιο επι του θεματος του μελους Αakung...

να κάνω μια αφελής (;) ερώτηση;
άμα φτάσω τα μίλια αναβάθμισης και πάρω την χρυσή κάρτα, μετά μένει για πάντα ή με το που περάσει ο 1 χρόνος και διαγραφούν κάποιες πτήσεις, τότε ξαναγίνομαι μπλε;

Συνήθως έχει διάρκεια 2-3 χρόνια, για να σου την ανανεώσουν πρέπει να καταχωρηθούν κάποια μίλια...

Πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μία πτήση (και να περάσεις μίλια) σε 36 μήνες (3 χρόνια).