aakunz
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- GRL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKC
Σαν κάτοχος της Aegean Bonus Visa αλλά και της Miles & More Mastercard, σκέφτομαι να κάνω πιο απλή τη ζωή μου και να καταργήσω τη μία από τις δύο κάρτες (ή να σταματήσω να φορτώνω με συναλλαγές τη μία από τις δύο και να συλλέγω μόνο στο ένα πρόγραμμα). Δεδομένου ότι η Αιγαίου μπήκε επιτέλους στη Star Alliance, υποθέτω ότι δεν υπάρχουν πλέον ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα δύο προγράμματα, όταν επιλέγω για εξαργύρωση τους τρίτους αερομεταφορείς της Συμμαχίας (THY, TAP, bmi, SAS). Επιπλέον, η Aegean Bonus μου δίνει μέχρι και 4 μίλια για κάθε €1 σε ορισμένα supermarkets και βενζινάδικα (σε μηνιαία βάση κερδίζω 2000 μίλια από τέτοιες συναλλαγές), όταν η M&M Mastercard εξακολουθεί να αποδίδει μίλια με λόγο 1:1. Απλά κάτι μου λέει ότι με τη δυνατότητα που θα έχουν πλέον όλοι οι τακτικοί επιβάτες της Star Alliance να εξαργυρώνουν πλέον εισιτήρια στις 3 θέσεις που δίνει η Αιγαίου σε κάθε πτήση για το σύνολο των μελών της Star Alliance και του προγράμματος Alpha Bank Bonus, οι πιθανότητες να βρίσκουμε πλέον award εισιτήρια περιορίζονται. Επιπλέον, Lufthansa Μ&Μ μου φαίνεται πιο "σταθερή" αξία και μου δίνει δυνατότητα για FlySmart awards και να πληρώνω τους φόρους με μίλια...
Μπερδεύτηκα. Εσείς τι λέτε;
Μπερδεύτηκα. Εσείς τι λέτε;