Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η ερώτηση μου μάλλον έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα *G προνόμια μου (Fast track, lounge access) όταν έχω δώσει άλλο FFP? Economy Super Saver με LH που δίνει μόνο σε M&M. Ευχαριστώ!

Νομίζω είναι καλύτερα να δώσεις τον αριθμό μέλους της Aegean για να έχεις τα προνόμια και εκ των υστέρων να κάνεις retroactive claim για τα μίλια στη Lufthansa. Έχω πιστώσει με αυτόν τον τρόπο μίλια από πτήσεις της Lufthansa στο Μ&Μ και στο Mileage Plus της United. Επίσης, δούλεψε ακόμα και όταν κάποιες από τις πτήσεις της κράτησης έπαιρναν μίλια με την Aegean (έκανα claim για τις υπόλοιπες).

Last edited by a moderator:
Το lounge μπορείς να το κάνεις, τα υπόλοιπα θα έλεγα όχι.

Μηπως εχασα επεισοδια; Εκει που μου εγραφε στο account ως Gold oτι διατηρω τη βαθμιδα μεχρι την επομενη χρονια, ξαφνικα εβγαλε ..σας λειπουν χ χιλιαδες μιλια και τοσες πτησεις με Α3 για να την διατηρησετε μεχρι του χρονου τετοια μερα..Και το αστειο ειναι οτι δεν εγινε οταν εκλεισα χρονο, στα "γενεθλια" του λογαριασμου αλλα αρκετα μετα και μου ειχαν πει τηλεφωνικα οτι ειμαι οκ ..Αλλαξε κατι;;

Οταν φτάνεις ένα χρόνο πριν την λήξη τη βαθμίδας ξεκινάς πάλι να μαζεύεις μίλια για άλλον ένα χρόνο. Πχ αν σου έλεγε ότι είχες ανανεώσει μέχρι 28/8/2025 από χθες ξεκινάς να μαζεύεις μίλια ώστε να ανανεώσεις μέχρι 28/8/2026. Αυτό έτσι ήταν πάντα

Αυτό που γράφει ο dimsar πρέπει να είναι, στον λογαριασμό μου και στην σύζυγο μου δεν έχει κάτι διαφορετικό.

Οταν φτάνεις ένα χρόνο πριν την λήξη τη βαθμίδας ξεκινάς πάλι να μαζεύεις μίλια για άλλον ένα χρόνο. Πχ αν σου έλεγε ότι είχες ανανεώσει μέχρι 28/8/2025 από χθες ξεκινάς να μαζεύεις μίλια ώστε να ανανεώσεις μέχρι 28/8/2026. Αυτό έτσι ήταν πάντα
Aυτο δεν εξαρταται απο τον αριθμο των μιλιων που εχεις μαζεψει σαν gold? Θελω να πω αν ειχα 300.000 μιλια θα μου ελεγε να μαζεψω μιλια για το επομενο ετος;
Επισης αυτη η ενημερωση δεν εγινε με το κλεισιμο του ετους αλλα εναμιση μηνα μετα...Γι' αυτο αναρωτηθηκα αν ξαφνικα αλλαξε κατι στις βαθμιδες ή απλως αυτοι δεν με ενημέρωσαν εγκαιρως; Θα μπορουσα τα προηγουμενα ταξιδια μου να τα βαλω ηδη με Α3 αν δεν με ειχε αφησει να πιστευω οτι ολα οκ για το 25..Οχι βεβαια οτι δεν θα ακολουθησουν αλλα..

Δες το από μια διαφορετική γωνία: την ημερομηνία που λήγει η χρυσή βαθμίδα σου πρέπει να έχεις στον λογαριασμό σου 12000 "μίλια" αναβάθμισης που να έχουν αποκτηθεί μέσα στους τελευταίους 12 μήνες (και βέβαια τα 4 ταξίδια με A3/OA) για να ανανεωθεί για ένα χρόνο ακόμα.

Aυτο δεν εξαρταται απο τον αριθμο των μιλιων που εχεις μαζεψει σαν gold? Θελω να πω αν ειχα 300.000 μιλια θα μου ελεγε να μαζεψω μιλια για το επομενο ετος;
Ότι μαζεύεις μετά τα 12.000 που γίνεται η διατήρηση της βαθμίδας μέχρι την επόμενη πάνε στράφι

Ψάχνω να βρω το πινακάκι που είχε την κατηγορία των ναύλων από *Α και το ποσοστό των μιλίων, αλλά δε μου το εμφανίζει πλέον. Παίζει να έχει κανείς λινκ ή κρατημένα τα στοιχεία;