Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σας,ξέρει κάποιος για δώρο 5000 μίλια και έκπτωση στο επόμενο εισητήριο ή ήταν fake δημοσίευμα χθες το είδα τυχαία σε ένα site

Για την έκδοση Aegean Bonus Visa της Alpha Bank είναι η προσφορά

Καλησπέρα σας,ξέρει κάποιος για δώρο 5000 μίλια και έκπτωση στο επόμενο εισητήριο ή ήταν fake δημοσίευμα χθες το είδα τυχαία σε ένα site
Αφορά mail που λάβανε κάποιοι απο τους επιβάτες με θέμα "Μήνυμα από τον CEO της Aegean Airlines". Το email αναφερόταν στις καθυστερήσεις που υπάρχουν φέτος στο δίκτυο της εταιρίας λόγω της έλλειψης προσωπικού στα ευρωπαϊκα αεροδρόμια καθώς και την αυξημένη κίνηση στον εναέριο χώρο, και ως ένδειξη συγνώμης προσέφερε στους επιβάτες που πρόσφατα είχαν επηρεαστεί από καθυστερήσεις σε πτήσεις με την Aegean - Olympic Air 5.000 μιλια και 50 ή 30% εκπτωτικό κουπόνι.

Αυτό που η Aegean πάντα μοιράζει και εγώ προσωπικά μένω στην απέξω, δεν μπορώ να το καταλάβω....

Chr04 έλα ντε. Μήπως υπάρχει βαθμίδα μυστική πάνω από gold που δεν ξέρουμε; Διότι προφανώς το χρυσό είναι πλέον για κοινούς.

Φίλη που με λογαριασμό together που πετάει ως οικογένεια (σύζυγος & παιδί) της ήρθε email οτι αναβαθμίζεται σε GOLD.

1659076068349.png

Chr04 έλα ντε. Μήπως υπάρχει βαθμίδα μυστική πάνω από gold που δεν ξέρουμε; Διότι προφανώς το χρυσό είναι πλέον για κοινούς.
Κοίτα μέσα στις καραντινες ένα εξάμηνο παράταση πήρα μόνο, που δεν το χρειαζομουν γιατί ήδη είχα αναβαθμιστει.

Το ίδιο για μένα. Υπήρχε αυτή η παράταση των 6 μηνών για όλους, που δεν την χρειαζόμουν. Και τώρα έχω ήδη ανανεώσει την κάρτα μου μέχρι Μαίο 2024.

Αν και πρέπει να πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι πτήσεις μου με Α3 ήτανε από τις λίγες που δεν ακυρώθηκαν ούτε είχαν μεγάλες καθυστερήσεις (υποθέτω ότι αυτή τη επιστολή την πήραν επιβάτες κάποιων πτήσεων με πολλές ώρες καθυστέρηση).

Και μενα εκαναν upgrade βαζοντας 4500μιλια και εγινα gold χωρις να το περιμενω ..Δεν το περιμενα

Να σημειώσουμε εδώ πως η κατάσταση στο Lounge της A3 των εντός Schengen στο Ελ Βενιζέλος είναι τραγική ειδικά τα πρωινά που φεύγουν και οι περισσότερες πτήσεις. Δεν βρίσκεις να κάτσεις πουθενά και είναι αρκετά βρώμικα. Αν μοιράσανε επιπλέον Gold Status και αυξηθούν δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον δεδομένου ότι θα αυξηθεί και πάλι η επιβατική κίνηση.
Επίσης δεν ξέρω τι θα κάνουν όταν αποφασίσουν να ανακαινίσουν το lounge με τα καινούργια logos κλπ, θα το πάνε σε άλλο σημείο το καινούργιο η απλά δεν θα λειτουργεί;