Τα προνόμια αποδίδονται σε ετήσια βάση, ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της κάρτας και τα σχετικά κουπόνια δημιουργούνται στο λογαριασμό Miles+Bonus του μέλους.
Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας Aegean Bonus Visa Premium δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου της κάρτας, δύο (2) κουπόνια με εκπτωτικούς κωδικούς για δωρεάν επιπλέον αποσκευή, για οποιαδήποτε πτήση εσωτερικού ή εξωτερικού.
- Ο εκπτωτικός κωδικός έχει ισχύ 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της Aegean Bonus Visa Premium κάρτας.
Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας Aegean Bonus Visa Premium δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου της κάρτας, δύο (2) κουπόνια με εκπτωτικούς κωδικούς για δωρεάν υπηρεσία προτεραιότητας fast track.
- Ο εκπτωτικός κωδικός έχει ισχύ 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της Aegean Bonus Visa Premium κάρτας.
Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας AEGEAN Bonus Visa Premium δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου της κάρτας, δύο (2) κουπόνια-εκπτωτικοί κωδικοί για Δωρεάν Επιλογή Upfront θέσης.
Δυστυχώς και εγώ δεν βρήκα κάπου να λέει ότι οι κάρτες παραμένουν χωρίς συνδρομή για όσους δεν την χρεώνονταν.Η κλασική κάρτα Aegean bonus visa εξακολουθεί να ισχύει . Τα χαρακτηριστικά της εδώ: Aegean Bonus Visa – Πιστωτική Kάρτα | ALPHA BANK
Μάλιστα η καινούργια έκδοση της κάρτας έχει και επιπλέον προνόμια.
Οι κάρτες που ανανεώνονται τώρα (τον Ιούνιο ), είναι της παλιάς έκδοσης, σκούρου μπλε χρώματος και παραμένουν χωρίς συνδρομή για όσους δεν την χρεώνονταν .
Εγώ ενεργοποίησα την premium και βλέπουμε. Έβαλα κάτω τις παροχές κι από τη στιγμή που κάνω αρκετά ταξίδια, είδα ότι δεν είναι και τόσο φοβερό, ειδικά σε σχέση με την αντίστοιχη Miles&More Gold της Πειραιώς που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και σε χρεώνει €60 για να την έχεις.Ούτε πήρα τελ και να ζητάω την αντικατάσταση. Προφανως και δεν θα κανω ενεργοποιηση, και θα περιμένω να δω τι θα γινει. Εγώ συνδρομή δεν θα πληρώνω.