panos_kal
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Ετσι ακριβώς είναι, τώρα για την προϋπηρεσία στην Ελλάδα είναι μία πονεμένη ιστορία. Εάν καταφέρεις να βρείς,εννοείται έμμισθη, και απλώς θα απασχολείσαι ώς βοηθός, θα είσαι τυχερός, λίγο οι μειώσεις προσωπικού λίγο η κρίση, η αγορά έχει κλείσει πολύ τα τελευταία χρόνια, απο όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον.Με άλλα λόγια είτε διαβάζεις μόνος τα modules (πρέπει να τα παραγγείλω η κάτι τέτοιο (που υποθέτω πως δεν θα είναι όλα καθώς κάποια προορίζονται για πρακτική) και όταν είσαι έτοιμος δίνεις τις εξετάσεις ,είτε (αν βρω τα λεφτά) πάω σε μια σχολή και ξεμπερδεύω σε 2 χρόνια με το part 147 και φεύγω για προϋπηρεσία. Να υποθέσω πως αν κάνω 2 ή 5 χρόνια προϋπηρεσία θα είναι έμμισθη δηλαδή θα μπορώ να καλύψω τα όποια έξοδα θα έχω π.χ αν πάω στο εξωτερικό ή μείνω στην Ελλάδα.
Code:
Εχω πολλές πιθανότητες να βρω δουλεία πάνω σε αυτό το θέμα όταν σπουδάσω η όταν είναι να πάω για προϋπηρεσία; Οι γονείς μου, μού λένε πως είναι πεταμένα λεφτά και χρόνος αλλά πιστεύω πως πιο καλά θα είναι αν δουλέψω σαν μηχανικός στην αεροπορία παρά να περάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο/πολυτεχνείο στην Ελλάδα. Εξάλλου, ποιος πληρώνετε καλά σήμερα… (στην Ελλάδα τουλάχιστον) :(
Περισσότερες απαντήσεις και πιό λεπτομερείς θα σου δώσουν τα παιδιά που έχουν πλήρη "εικόνα" του τί γινεται. Εγώ προσωπικά σου εύχομαι καλή συνέχεια και να επιλέξεις αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Είναι το πρώτο σου δύσκολο σταυροδρόμι που λέμε...