MALEV

• Thread starter Thread starter tsepeto
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απο ATH για Βουκουρεστι βαζει boeing 737-800 καμμια φορα και 700 .Δεν εχω πεταξει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλη εταιρια

Μήπως εννοείς Βουδαπέστη? Για τη Malev δεν γράφεις?

Ναι δικιο εχεις για βουδαπεστη ηθελα να γραψω

jimA380":15bznx3j said:
Απο ATH για Βουκουρεστι βαζει boeing 737-800 καμμια φορα και 700 .Δεν εχω πεταξει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλη εταιρια

737-700 ναι (έχω ταξειδευψει 2 φορές). Σχετικά καλή εταιρία είναι, στην ώρα της . Αυτό μονό όλα τα υπόλοιπα . . . . .

Χρεοκοπει η Malev?

Η malev πολυ κοντα σε χρεωκοπια... http://www.portfolio.hu/en/economy/hung ... 23387.html Αληθεια αν τελικα συμβει αυτο οι πτησεις που εχουν κρατηθει χανονται η μηπως υποχρεουται να σε μεταφερει σε αλλη εταιρια?

Re: Χρεοκοπει η Malev?

Ισως να μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου,αλλα δεν νομίζω να υποχρεούται να σε μεταφέρει άλλη εταιρία(παρόλο που θα έπρεπε..)

Κρίμα πάντως γιατί είναι μια ιστορική εταιρία για την Ευρωπαική πολιτική αεροπορία που και αυτή κάποτε πετόυσε long-haul σε Β.Αμερική και Ασία.

σε παρακαλώ θεε μου, κάνε να επιζήσει τις διακοπές, τίποτα άλλο :(

Θανάση σε βλέπω με το ΚΤΕΛ Κρακοβία-Πειραιά... :mrgreen:

Αν πάντως σύμβεί ΚΑΙ αυτό, η Θεσσαλονίκη θα χάσει ακόμα μία , σχετικά φτηνή, πρόσβαση στην Ευρώπη (μετά την CSA) και το κυριότερο...ΔΕΝ προλαβα να φωτογραφήσω το LOU (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη) και το retro...

ελπίζω να πάει προς φούντο μετα την Πρωτοχρονιά, για να κλαίει μόνο ο Jimakos (:P) κι όχι κι γω με τον αδερφό μου μαζί :Ρ