Lufthansa

IATA":2i90ny3u said:
.........Συνήθως κάνουμε παράπονα. Εύγε κι από μένα στους υπαλλήλους της LH.

Για να έχω δικαίωμα να κάνω παράπονα θα πρέπει να ξέρω να αναγνωρίζω και τα σωστά, εκτός από τα στραβά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Θα στείλω άμεσα email με τις ευχαριστίες μου.

Re:

fotis":1k7vlgtx said:
(Υ.Γ.: γνωρίζει κανείς πώς και σε ποιό email μπορώ να αναφέρω στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Γερμανίας το γεγονός αυτό και να τους συγχαρώ για τους εδώ υπαλλήλους τους? Ειλικρινά με σκλάβωσαν)

Εαν σε ενδιαφερει , στειλε μου pm να σε παραπεμψω στον τοπικο Station Manager της Αθηνας προσωπικα .
Ειναι δικαιος , σεβεται , χαιρεται και προωθει τετοιες περιπτωσις εκει που πρεπει ... και φυσικα , ασχολειται.

;) ;)

Εχει ακουσει καποιος κατι για Lufthansa και KLM? Τι παιζει?

Με KLM δεν παίζει...αλλά με SN Brussels παίζει σήμερα εξαγορά. Έχουν συνέντευξη τύπου σε λίγο στα κεντρικά της SN στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

-Aγορά του 45% αντί 65εκ. Euros και από το 2011 του 100% (max κόστος 250εκ.Euros)
-Μοντέλο αντίστοιχο της αγοράς της SWISS
-Διατήρηση HQ και management στις Βρυξέλλες
-Δικά της αεροσκάφη,σήμα και πληρώματα
-Έναρξη διαδικασίας για είσοδο στην Star Alliance

Sources: lufthansa.com και brusselairlines.com

Παρακαλω θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον εδω μεσα (ΑΜΕΣΣΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ) για το ποσα μιλια θελει κανεις (ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ) για να κανει upgrade απο οικονομικη σε μπιζνες.Δεν θελω την πληροφορια απο το σαιτ της ΛΟΥΦΤΧΑΝΣΑ αλλα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και περιμενω στην επομενη ωρα-ωρες την απαντηση σας με πμ η εδω ......αλλα αν ειναι δυνατον σημερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- ;) .............Διοτι θα τους ΜΑΜΙ...ΣΩ

Δεν ξερω εαν γραφτηκε, αλλα η LH σχεδιαζει μια περαιτερω αναπτυξη στην ιταλικη αγορα χωρις να γνωριζω εαν εχει σχεσει με την ΑΖ και της συνομιλιες αυτες τις μερες για αγορα ποσοστου μετοχων.
Η Air Dolomiti η μοναδικη ισως αυτονομη θυγατρικη μαζι με τη Germanwings θα παραλαβει 6 319 απο τη μητρικη της εταιρια τα οποια θα πετουν απο το Μαλπενσα προς διαφορες ευρωπαικες πολεις οπως π.χ βουδαπεστη, Πραγα κλπ.
Μαγαζι γωνια η Ιταλια σε αντιθεση με το χρεοκωπημενο συστημα της ΥΠΑ εδω στην Ελλαδα...

Να ρωτήσω και εγώ κτ ρε παιδιά. Στην Lufthansa όταν παραγγέλνεις εισιτήριο μέσω του νετ, πρέπει να πάω στα γραφεία της και να το πάρω από εκεί τι εισιτήριο (όπως είναι με την LOT). Επίσης μπορώ να κάνωe-check in με βαλίτσες στον ΑΙΑ?

αν επιλέξεις etix δεν χρειάζεται να το πάρεις από πουθενά...επίσης αν επιλέξεις χώρα διαμονής UK γλυτώνεις ένα χαράτσι 15Ε (τουλάχιστον πριν κ 1 μήνα περίπου, η χρέωση υπήρχε για χώρες ΟΝΕ)