Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να, μωρέ βρέθηκε και ένας Ευρωπαίος που παρήγγειλε 34 Β777Χ :banana: , ευτυχώς γιατί την επόμενη 10ετία δεν θα υπάρχει διαθέσιμο προς πώληση α/φ στη γραμμή παραγωγής. Mέχρι το 2024 πάπαλα μας τελείωσαν.....

Θα έχει κάτι λίγα σλότ διαθέσιμα, βύσμα θα χρειάζεται. Αλλιώς, σωστά, μετά το 2024, ζωή να 'χουμε. Όσο για την παραγγελία της LH, το CAPA έγραψε "Reports elsewhere indicate Lufthansa entered early to curtail Gulf influence". Τώρα τι και αν κατάφεραν κάτι, ποιός ξέρει...

Ελπίζω να είναι εδώ το σωστό μέρος για να ρωτήσω για το Miles & More.

Διαβάζω στο site: "To achieve the Frequent Traveller status, you still need to accumulate 35000 status miles or fly 30 flight segments between 01.01.2014 and 31.12.2014."

Η ερώτησή μου: αν πετάω GVA-FRA-ATH και επιστροφή ATH-FRA-GVA, αυτό μετράει ως 2 ή ως 4 segments;

Απίστευτο, αυτό διάβαζα κι εγώ πριν λίγο :)

Μετράει ως 4 segments το ταξίδι σου.

Προσοχή όμως να είναι με μια από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην προσφορά των 30 segments (Adria, germanwings, lot, Lufthansa, Austrian, Brussels, Swiss, luxair, Croatia, dolomiti)

Ευχαριστώ για την απάντηση. :great:
Που βλέπεις ποιες συμμετέχουν;
Ρωτάω για να διαβάσω ποιες αλλες λεπτομέρειες πρέπει να ξέρω.

Είναι ο τρίτος χρόνος αυτής της ''προσφοράς''.

http://www.miles-and-more.com/online/po ... 60635&l=en

Αν δεν κάνω λάθος, για μη κατοίκους Γερμανίας, Ελβετίας κλπ το όριο μιλίων είναι 30000.

Σε ευχαριστώ πολύ, το βρήκα (αν και το link σου είναι λάθος :) ).

Έχω άλλη μια απορία.
Στο Mileage Calculator στο site του Miles & More, τα μίλια που δείχνει είναι για το return trip ή να υπολογίζω x2 για το return;
Πχ πτήση Γενεύη-Τόκυο, class S, θα πάρω συνολικά με την επιστροφή 2x3464=6928 μίλια;
milesmore.png

lewton":2bx5cxqm said:
Σε ευχαριστώ πολύ, το βρήκα (αν και το link σου είναι λάθος :) ).

Πχ πτήση Γενεύη-Τόκυο, class S, θα πάρω συνολικά με την επιστροφή 2x3464=6928 μίλια;

Ναι.

ΥΓ Το λινκ μου γιατί είναι λάθος;

Αν το πατήσεις δε δείχνει τις προσφορές, πρέπει να κλικάρεις μερικές φορές ακόμα για να μπεις στις προσφορές.
Αλλά επειδή μου είπες ότι πρόκειται για προσφορά, έψαξα στις προσφορές και βρήκα τη συγκεκριμένη.
Κανονικά το έψαχνα στους κανόνες του προγράμματος...