Low Cost: "Ιπτάμενα ΚΤΕΛ" / Ναι ή όχι;

• Thread starter Thread starter zeppelin
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: RYANAIR news

seven4seven":3cogfwk5 said:
Ανακαλω τον ορο "γυφτος" και τον αντικαθιστω με κατι πιο ελαφρυ και χιουμοριστικο: "Μαζοχας" :wink: :) (εβαλα και emoticon, ε?)

Σαφώς βελτιώθηκε και το νόημα και η ουσία αυτών που ήθελες να πεις , και βεβαίως δεν προσβάλλεις κανένα .

Thanks

Φίλε seven4seven θα ήθελες να μας πεις αν έχεις πετάξει με RYAN κ γιατί ακριβώς αισθάνθηκες σαν πουλερικό (το κοντέϊνερ ή η κονσέρβα παραμένει η ίδια σε κάθε φορτωτική πάντως..) ? χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτό που κατάλαβα παρακουλουθώντας τα ποστ σε αυτό το τόπικ, είναι ότι αρνητικοί είναι αυτοί που δεν έχουν πετάξει ακόμα με την εταιρεία.

Μα ρε φίλε σου είπε ο άλλος οτι ειναι αντίθετος με τέτοιου ειδους εταιρίες. Ποιός ο λόγος να πετάξει με αυτές;

Εδώ δεν συζητάμε τα καλά και τα κακά των low cost γενικότερα αλλά νέα για μια συγκεκριμένη εταιρία. Εδώ και πολλά posts έχετε βγει εκτός. Το επόμενο off topic post θα πάει υπέρ... πίστεως και πατρίδος!

πάνω που η συζήτηση είχε ανάψει μη τη κόβετε! ... κρίμα... :cry:

εξάλλου η Ryanair είναι η βασίλισσα των low-cost ! αν δεν είναι αυτή το κέντρο των συζητήσεων για τις low cost ποια θα είναι;

Re: "Ιπτάμενα ΚΤΕΛ" / Ναι ή όχι;

Μιας και το θέμα μάλλον έχει να προσφέρει έκανα μια διάσπαση και μετέφερα τα σχετικά posts εδώ. :wink:

Παιδιά δεν έχω ταξιδ'εψει ποτέ με Ryanair, δεν έχω ιδέα τι προορισμούς καλύπτει. Αλλά πηγαίνω τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο Γερμανία, είτε Βερολίνο με Easy, είτε Φρανκφούρτη με LH. Αν εξαιρέσω το σνάκ που σερβίρει η LH, δεν έχω δεί ακόμα καμμία άλλη διαφορά μεταξύ των 2 εταιριών σε ποιότητα εξυπηρέτησης ή σε οτιδήποτε άλλο μπορεί ένας τυχαίος επιβάτης να δει. Πιθανώς η γερμανική εταιρία να είναι κάπου καλύτερη, αλλά ακόμα δεν το έχω ανακαλύψει. Πάντως προτιμώ να έχω μαζί μου τοστάκι - ή ταππεράκι για τους πιο σοφιστικέ - και να χαρακτηρίζομαι γύφτος ή μαζόχας, παρά να δίνω 200 ευράκια παραπάνω χωρίς - κατά τη γνώμη μου - λόγο.

edit

Υ.Γ. Θέλω να επικροτήσω την επιλογή της EJ να μήν δίνει θέσεις με το check in. Πήγα με μωρό στο καρότσι και τη γυναίκα μου έγγυο τελευταία στιγμή στο check in, και μπήκαμε 1οι στο άφος. Εύγε

Υ.Γ. 2 και λίγο οφτοπικόν: Θέλω να ευχαριστήσω τον Ελληνάρα επιβάτη της Swiss, που γυρνούσαμε μαζί την προηγούμενη Παρασκευή από Ζυρίχη. Έφτασα 2 ώρες πριν την πτήση στο αεροδρόμιο, ζήτησα παράθυρο αλλά τζίφος. Ζήτησα από τον φίλτατο συνεπιβάτη να μου παραχωρήση τη θέση έστω και για λίγο για φωτογραφικούς σκοπούς αλλά ζαλιζόταν αν δεν ήταν στο παράθυρο. Ελπίζω να απόλαυσε τις 2 εφημερίδες που επιδεικτικά διάβασε κατά τη διάρκεια της πτήσης, κόβοντάς μου τελείως το οπτικό πεδίο προς τα έξω. Ρημάδα πληρότητα... :evil:

tarig_gr":24sejxws said:
Μα ρε φίλε σου είπε ο άλλος οτι ειναι αντίθετος με τέτοιου ειδους εταιρίες. Ποιός ο λόγος να πετάξει με αυτές;

η ερώτηση είναι λίγο σουρεαλ αν διαβάσεις τι έχει προηγηθεί..

btw πολύ καλή η first της Singapore κ τα 5 χιλιάρικα τπτ αλλά ακόμα δεν έχω ταξιδεύσει..

πώς γίνεται να έχεις παγιωμένη άποψη αν δεν είχες ποτέ την εμπειρία?

Την αντίθεση μου για την Ryan την έχω εκφράσει πολλές φορές και συχνά με υπερβολικό ή λάθος τρόπο...
Πάντως έχω μία απορία.Παντού υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες χαμηλών ναύλων. Γιατί από ΟΟΟΟΛΕΣ αυτές τις εταιρείες ΜΟΝΟ στη Ryan ασκείται τέτοια κριτική και τέτοια γιουχα; ε;
Προσωπικά αυτό το φαινόμενο μου λέει πολλά.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος (ειδικά ένας άνθρωπος που αγαπάει την αεροπορία) που να μην βλέπει ή παραδέχεται τα οφέλη που πρόσφεραν οι LoCo στους επιβάτες, αλλά δεν θα πάψω να πιστεύω ότι αυτή η εταιρεία υποβαθμίζει το αεροπορικό προϊόν.
Μπορείς να είσαι Loco και να είσαι συμπαθής στο κοινό. Η Easy, η SkyEurope και τόσες άλλες το έχουν καταφέρει γιατί προσφέρουν οικονομικές πτήσεις χωρίς να προκαλούν ή να καταπιάνονται με καρμίρικες τεχνικές.

Πάντως έχω μία απορία.Παντού υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες χαμηλών ναύλων. Γιατί από ΟΟΟΟΛΕΣ αυτές τις εταιρείες ΜΟΝΟ στη Ryan ασκείται τέτοια κριτική και τέτοια γιουχα; ε;

Eίναι μερικά πράγματα τα οποια κάνουν να ξεχωρίζει in Ryanair από τις άλλες εταιρίες:

1. Eίναι πιο loco από τις άλλες εταιρίες.

2. Αν και loco βγάζει πολλά κέρδη η εταιρία

3. Έχει ένα πολύ χαρισματικό αφεντικό

4. Eχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην ευρώπη. Νομίζω πριν λίγο καιρό παρέλαβε το 200 Boeing 737-800

5. Έχουν την σκέψη ενός ηθοποιού: Κακή publicity είναι καλύτερη παρα καμια publicity. Και φαίνεται ότι πιάνει αυτή η σκέψη