"Λουκέτο στην ΟΑ μετά τις εκλογες"

• Thread starter Thread starter georgina
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τότε φίλτατε με την θέση σου που μας διευκρινίζεις, τι πιστεύεις πως πρέπει να γίνει ωστε να σε προσελκύσει η ΟΑ;

Μα δεν είναι πασιφανές!?

-Πληρώνω συνήθως λιγότερο
Ο λόγος τιμή/παροχή υπηρεσιών να καλυτερέψει
-Νιώθω το ίδιο (αν όχι περισσότερο) ασφαλής
Αυτός ο τομέας είναι λίγο-πολύ σε καλά επίπεδα
-Συνήθως είμαι στην ώρα μου
Τα δρομολόγια να τηρούνται καλύτερα. Κανείς βέβαια δεν περιμένει το τέλειο - όλες οι εταιρίες έχουν μικροκαθυστερήσεις, αλλά μέχρι ενός ορίου.
-Νιώθω ότι δεν με βλέπουν σαν παρείσακτο
Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Ο λόγος τιμή/παροχή υπηρεσιών που λέγαμε. Αυτό βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι μόνο πρόβλημα της ΟΑ αλλά όλων των ελληνικών δημόσιων και ήμι-δημόσιων εταιριών. Αυτό όμως δεν αλλάζει την αναγκαιότητα αλλαγής.

Αν ηταν ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι με την εταιρια, τοτε δεν θα υπηρχε και ανταγωνισμος, ετσι?
Ευτυχως λοιπον, που το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ευχαριστημενοι, με τις υπηρεσιες της ΟΑ, και κυριως με την ασφαλεια της.
Φαινεται οτι εσυ και η αγαπημενου μητερα, αν και δ=συνταξιουχος της ΟΑ, ανηκετε στην "αντιπερα οχθη". Δικαιωμα σας. Ναστε καλα

Αγαπητέ φίλε Config2, προβλέπω ότι το παρόν topic θα κλειδωθεί σύντομα, οπότε επέτρεψέ μου να σε ρωτήσω κάτι:

Με τι είδους στοιχεία αναφέρεις ότι
το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ευχαριστημενοι, με τις υπηρεσιες της ΟΑ
:?: :?: :?:

Ίσως γιατί έχει ξεφύγει από το αρχικό του θέμα; Να υπενθυμίσω: "Λουκέτο στην ΟΑ μετά τις εκλογές" είναι ο τίτλος και όχι γιατί ο Χ και ο Ψ δεν είναι ευχαριστημένοι από το προϊόν "Olympic Airlines".

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας, γιατί αντιθέτως όντως θα πρέπει να κλειδωθεί.

Αυτά κάνετε και μετά αποκτάτε εχθρούς. Βλέπετε ενα τόπικ να έχει φτάσει τις 10 σελίδες και εσείς αυτό που θα κάνετε είναι να κλείσετε το τόπικ; Δεν καταλαβαίνω το "κλείσιμο"; Είναι το φόρουμ δημόσιο; Έχει ο καθένας το δικαίωμα να εκφράζεται και να αποτυπώνει την γνώμη του;
Και πώς έχει ξεφύγει του θέματος δηλαδή; Για την ΟΑ δεν συζητάμε;
Για την ΟΑ δεν μιλά το λουκέτο; Πρέπει να κάτσουμε να αναλύσουμε το άρθρο του "ΕΘΝΟΥΣ" δηλαδή για να μην κλείσετε το τόπικ;
Εγω από την μεριά μου κάνω μια εποικοδομιτική συζήτηση με τους συμπολίτες μου. Με ποιό δικαίωμα μου αφαιρείς κύριε Administrator το δικαίωμα στην συμμετοχή της συζήτησης;
Αυτά τα πράγματα, ό,τι και να μου πείτε περί κανονισμών και λοιπών δικαιολογιών τα θεωρώ μέσα στον βουβό πόλεμο που δέχεται η δημοκρατία, η ελεύθερη έκφραση όταν αντικρούει συμφέροντα, ο πολιτισμός και η Ελλάδα γενικότερα.
Αυτά είχα να πω και ας είναι off topic. Τα προηγούμενα δεν είναι.
Κρίμα να κλειδωθεί αυτό το τόπικ.

Είναι φυσικό-καί λογικό-όταν επίκειται το κλείσιμο μιάς επιχείρησης,νά διαφωνούν οι υπάλληλοί της και κυρίως αυτοί που αποτελούν το "επιχειρησιακό" της προσωπικό.Δυστυχώς όμως η τυχόν κακή πορεία μιάς επιχείρησης δέν οφείλεται πάντα στό προσωπικό αυτό,αλλά τίς περισσότερες φορές σέ λανθασμένες στρατηγικές τής διοίκησης.Επομένως το να αναρωτιέται κάποιος "γιατί να κλείση η ΟΑ,αφού έχουμε τούς καλύτερους πιλότους και μηχανικούς;" είναι εσφαλμένο γιατί όσο καλός και να είναι ένας πιλότος ή μηχανικός,η λειτουργία τής εταιρείας δέν εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Στην περίπτωση τής ΟΑ-όπως και τών άλλων ΔΕΚΟ άλλωστε-η κακοδαιμονία της βασίζεται ακριβώς στο γεγονός οτι είναι μιά ΔΗΜΟΣΙΑ επιχείρηση και άρα δέν υπάρχει κανείς στην διοίκησή της που να ενδιαφέρεται να αποκομίση κέρδος από αυτήν (καί συνεπώς να "τσουρουφλίζεται" άν αποκομίζη ζημιά που πρέπει να την καλύψη από την τσέπη του).Ασφαλώς μέ μιά "σωστή" διοίκηση θά ήταν καλύτερα,αλλά ακριβώς η "σωστή" διοίκηση πρέπει να γίνεται μέ κριτήρια ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ επιχείρησης,δηλαδή επιχείρησης που ΠΡΕΠΕΙ να αποφέρη κέρδη καί που άν αποφέρη ζημιές,θά υποχρεώνεται να τίς καλύψη η ίδια η διοίκηση από την τσέπη της.Οπότε οι όποιες αποφάσεις τής διοίκησης αυτής θα παίρνωνται μέ μεγαλύτερη προσοχή και σκέψη......

ΥΓ.τά περί πυροπλήκτων κλπ δέν έχουν θέση στην συζήτηση αυτή.

tarig_gr, είμαι στην διάθεσή σου να απαντήσω σε όλες σου τις απορίες που έχεις σχετικά με τους Κανονισμούς αυτού εδώ του φόρουμ. Μπορείς να μου στείλεις όποτε θες ΠΜ. Να με συγχωρέσεις όμως που δεν θα αναφερθώ σε αυτά που έγραψες, γιατί α) δεν είμαστε στο σωστό θέμα και β) από τα γραφόμενά σου βγάζω το συμπέρασμα πως δεν έχεις κάνει τον κόπο να ενημερωθείς για τον τρόπο λειτουργίας των δημοσίων φόρουμ.

@OA_ROULA
To θέμα σου σβήστηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις τα μισά στα αγγλικά και τα άλλα στα greeklish. Η γλώσσα μας εδώ είναι η ελληνική.

Τέλος να πω, ότι κάθε off topic θέμα σε αυτό εδώ το topic θα σβήνετε δίχως ενημέρωση.

Ευθύνες Διοικήσεων Ο.Α.

Hastaroth":x238pker said:
Δυστυχώς όμως η τυχόν κακή πορεία μιάς επιχείρησης δέν οφείλεται πάντα στό προσωπικό αυτό,αλλά τίς περισσότερες φορές σέ λανθασμένες στρατηγικές τής διοίκησης...
Στην πραγματικότητα ούτε οι διοικήσεις είναι άμεσα υπεύθυνες για τις αποφάσεις και τις στρατηγικές, αλλά οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις από κυβερνητικούς, κομματικούς και συνδικαλιστικούς παράγοντες για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Η βασική ευθύνη των διοικητών είναι ότι συμβιβάστηκαν και δεν "τα βρόντηξαν" όταν ο κάθε γαλαζοπράσινος καραγκιόζης παρενέβαινε στο έργο τους. Αλλά τους γλυκαίνει η καρέκλα και συμβιβάζονται για μια δεύτερη σταδιοδρομία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.