Livery Olympic Air

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OA701":1ewdvee5 said:
Συμφωνώ :great: και επαυξάνω με το 2ο ωραιότερο livery κατα την άποψη μου (αν και στην ουρά τα χαλούσε λίγο)
:arrow: http://www.airliners.net/photo/Olym...68412/L/&sid=34335bbdc5f31fa8216d53ab4997c480
:arrow: http://www.airliners.net/photo/Olym...96786/L/&sid=34335bbdc5f31fa8216d53ab4997c480

σε αυτές τις φωτογραφίες βέβαια φαίνεται ότι η γραμματοσειρά στην αριστερή πλευρά του α/φ έχει τις αεροδυνικές γραμμές όπως και στη δεξιά, δηλαδή στην αριστερή πλευρά φαίνονται τα γράμματα να «φεύγουν» αντίθετα προς τον άνεμο! Όπως στο νέο livery, ενώ υπάρχει και εκδοχή της γραμματοσειράς με τις ουρίτσες των γραμμάτων ανάποδα, ειδικά για την αριστερή πλευρά των α/φών!

Μακράν το καλύτερο livery της Ολυμπιακής, αυτο των 747 παραπάνω!!

Ας μείνει το θέμα όμως στο "Livery Olympic Air" και όχι livery Olympic Airways/Airlines/Air ;)

θεωρώ πως είστε πολύ άδικοι με την προσπάθεια της MIG ( και μάλλον ειδικότερα τοu κ. Βγενόπουλο) να εκσυγχρονίσει και να φέρει ένα φρέσκο αέρα στο livery της Olympic Air! Κάτα την άποψή μου ο όμιλος έδειξε μέγαλο σεβασμό απέναντι στη μεγάλη ιστορία τησ Ολυμπιακής διατηρώντας και δημιουργώντας μια συνέχεια του παλιού livery! Το βρίσκω ποιο καλό από το παλιό και ποιο καλό απο το livery της Αιγαίου! Απλώς οι αναλογίες στο φτερό θέλουν μια βελτίωση.
Στην Έλλαδα όλοι μάθανε αμέσως να κράζουνε μόλις αλλάζει κάτι. Η εταιρεία βρίσκεται ακόμα στις αρχές.

δικό σας, φιλίκα

Μπορουμε να κανουμε κριτική ? έχουμε το δικαιωμα να μην μας αρέσει κάτι ? γιατι αυτό το θεωρήτε άδικο ?

Λυπαμαι που θα διαφωνήσω στα ως προς τον φρέσκο αέρα στο livery , δεν βλέπω τίποτα τέτοιο , περιμενα κατι πολύ καλύτερο και είμαι απογοητευμένος και απο το σήμα και απο το livery ,
Τα χρώματα ότι να ναι , μπλε και πρασινο ( αυτο το πρασινο μου την έδωσε με το που το είδα στους κύκλους , για μένα κατεστρεψαν το σήμα )

το μονο θετικο που βρισκω στο lίνery έιναι οι βαμενοι κινητήρες με το σήμα ( αν παραβλεψω το χρώμα ) τιποτα άλλο , φανταζόμουνα κατι εντελώς καινουριο η κάτι που θα έιναι λιτό σοβαρό , οχι καμπυλωτες γραμμες , κοιτάζω και το καθετο σταθερό και αμέσως μου έρχεται στο μυαλό Quantas στις γραμμες που το έχουν βάψει ,αλλα βεβαια δεν μένουν εκει πανε να πρωτοτυπήσουν τραβωντας τη γραμμουλα στο κατω μερος της ατρακτου που καπου αρχιζει τον κυματισμό :puke:
αυτο που βλέπω έιναι , αντε να μην πώ τι ειναι ......

Μπορεί κάποιος να μας πει αν το "μικρο" logo εiναι λάθος (κ υπάρχει η σκέψη να αλλάξει) ή είναι αυτό το τελικό μέγεθος?

Πάντως, αυτό το πρασινάκι δεν ξέρω από πού προέκυψε....γιατί όχι πορτοκαλί; Πάντως, φαίνεται πως έτσι κι αλλιώς ήθελαν το πράσινο ως ένα από τα κυρίαρχα χρώματα, φάνηκε και από τις στολές...αλλά και πάλι, αυτή η τόσο έντονη πολυχρωμία το κάνει λίγο κιτς το όλο θέμα...

Πράγματι...στην τράπεζά τους Πράσινο και Μπλε...τώρα και στην αεροπορική τους εταιρεία! Thanx παιδιά, κι εγώ που νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος και όλοι θα νόμιζαν ότι πετάνε με Alitalia με τόσο πράσινο..

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει το εξής (γιατί δεν γνωρίζω και τις σχετικές διαδικασίες): Πως γίνεται και τα Α319/Α320 έχουν διαφορές στο βάψιμο από τα Q400; Οι κύκλοι του σήματος στα ελικοφόρα έχουν βγεί στο σωστό μέγεθος... Δεν υπάρχει ενιαία οδηγία για κάθε νέο βάψιμο; Επίσης, μάθαμε γιατί κάποια 319 μπήκαν ξανά για βάψιμο; Αληθεύει τελικά αυτό περί θαμπάδας του χρώματος;...