Livery Olympic Air

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
manos_p":1bmpcxie said:
Tι γινεται με τα Livery της Olympic Air?? Ποια Α319 και ποια Α320 έχουν τους κύκλους μεγάλους και ποια πιο μικρούς??

Aντι να ρωτας ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κανε κατι χρησιμο και δες ενα σωρο φωτο που εχουν λινκαριστει με το καθε α/φος, να σου λυθει η απορια. :rant:

Έχει βάλει κανείς με photoshop το νέο livery σε αεροσκάφη τύπου Α330 ή Α340 ή 777 για να δουμε πως θα είναι αν στο μέλλον η MIG αποφασίσει να αγοράσει τέτοιους τύπους?

Σε Antonov 225 το ειχα βαλει, αλλα δεν εδειχνε ωραιο και το'σβησα

Είναι γιατί δε δοκίμασες να το βάλεις σε Туполев Ту-154 ή Ил-96-300 ...

Βλέποντας το SX-OAL και ακριβώς πίσω του ένα αεροσκάφος της Malev, μου έκανε εντύπωση η ομοιότητα των δύο livery.
Αν εξαιρέσουμε το όνομα και τα "μουστάκια", είναι ολόιδια.

Ολόιδια??? Ε τότε πρέπει αν είναι ‘’ολόιδιο’’ με Thai International και Qantas που το χρώμα καλύπτει μόνο το πίσω μέρος του αεροσκάφους (από κάτω), δεν έχουν γραμμές κατά μήκος της ατράκτου…. :great:
Και sorry για το off αλλά τότε και της Αιγαίου είναι το ίδιο μονότονο με της Continental μόνο που έχει βυσσινή γραμμή αντί για κάτι σε χρυσό…. :thx:
Λίγο πολύ οι περισσότερες τείνουν να μοιάζουν περίπου μεταξύ τους… :wall:

Μιας και εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί νοσταλγοί του glamour της παλιάς ΟΑ πιστεύω πως αυτό θα τους αποζημιώσει.

Τι να μας πει κι η Emirates....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:mrgreen:

Η καινούργια εμφάνιση μου αρέσει πολύ, ειδικά το σκούρο μπλέ φέρνει αναμνήσεις απο την παλιότερη ένδοξη εποχή της..... :)
Το μόνο που θα πρoσέθετα θα ήταν δίπλα απο το OLYMPIC ένα AIR με την ίδια γραμματοσειρά σε ασημί χρώμα ή έστω ένα γαλάζιο που να αχνοφένεται.

Προστέθηκε το "www.olympicair.com" σε κάποια από τα αεροσκάφη της νΟΑ. Δεν ξέρω αν κανείς άλλος έχει παρατηρήσει αυτήν την αλλαγή. Μέχρι τώρα έχω εντοπίσει αυτά τα δύο:
:arrow: SX-OBF
:arrow: SX-OAH

Για φωτογραφίες: http://theanaspot.blogspot.com/2011/07/olympic-air-updates-its-livery.html

και σε καποια 100αρια