nick15801
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- BEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGNX
nsap":2j7a9vgt said:@kbrin
Σχετικά με το άρθρο που παρέθεσες, μερικά ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί. Πρώτα απο όλα ποιος είπε πως το αεροδρόμιο χτίζεται με βασικό σκοπό την πραγματοποίηση υπερπόντιων πτήσεων?
Το υφιστάμενο αεροδρόμιο είναι ένα αίσχος για μια χώρα που θέλει να επενδύσει στο τουρισμό και θέλει να θεωρείται αναπτυγμένη. Όλα τα ελληνικά αεροδρόμια πρέπει να αναβαθμιστούν άμεσα γιατί αλλιώς θα χάσουμε το παιχνίδι.
Επιπλέον, jumbos πραγματοποιούν ήδη πτήσεις στο Ηράκλειο και στην Ρόδο με 400+ επιβάτες on board που προέρχονται απο την Ρωσία (δεν χρειάζεται να έρχονται πτήσεις απο Αμέρικα για να δεις Jumbo).
Επίσης, το σχέδιο κατασκεύης προβλέπει πως ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για την σύνδεση του αεροδρομίου με τους τοπικούς άξονες.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα ερωτήματα, το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Τέλος, το Καστέλλι έπρεπε ήδη να λειτουργούσε.
Ok, αφού το αποφάσισες τότε βουρ. Ποιος είναι ακριβός ο λόγος που δεν μπορεί να αναπτυχθεί το υπάρχον αεροδρόμιο, στην ίδια τοποθεσία, να προστεθούν νέες σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, όποτε και αν βρούμε χρήματα; Δεν θέλω να ταράξω κανέναν αλλά υπάρχει μια μαγική λέξη που λέγετε re-development και έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα αεροδρόμια. Να ξαναφτιάξουν ένα αεροδρόμιο από την αρχή, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές στην μέση του πουθενά, έτσι απλά για να γουστάρουμε δεν νομίζω ότι αντέχουμε. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αυτό το αίσχος τι σημαίνει; Είναι ακαλαίσθητο, παλιό, μη λειτουργικό, σε λάθος τοποθεσία. Όσο για τις επενδύσεις και πάλι δεν θέλω να σε ταράξω αλλά η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει εδώ και μερικά χρόνια, οπότε ούτε σε περίπτερο δεν μπορεί να επενδύσει. Για το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις ιδιωτικές επενδύσεις και το doing business in Greece νομίζω είναι περιττό να αναφερθώ. Αν ο μπαμπάς σου είναι ο Μπόμπολας τότε καταλαβαίνω την υστερία αν όχι ίσως να μπορείς να μας το εξηγήσεις. Όσο για το παιχνίδι έχει χαθεί ήδη. Αυτό όμως που με έκανε πραγματικά να γελάσω είναι το: αν θέλει να θεωρείται αναπτυγμένη. Και πάλι δεν θέλω να σε πικράνω αλλά δεν είναι αναπτυγμένη και ούτε πρόκειται να αναπτυχθεί. Τώρα οι φαντασιώσεις και τα οράματα είναι τσάμπα. Αν η ανάπτυξη που έχεις στο μυαλό σου είναι αυτό που λέει ο Σαμαράς. Τότε ναι ήρθε η ανάπτυξη. :twisted: