LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

A330-200 KLM PH-AOE KL523 Amsterdam-Harare :cool:

Ωστόσο δεν υπήρχε δρομολόγιο για τη Ζιμπάμπουε και ο 30χρονος θα παραμείνει στα Χανιά μέχρι να μπει σε επόμενο αεροσκάφος με τελικό προορισμό τη Ζιμπάμπουε

:thx: :thx: :thx: :thx:

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ερώτηση προς τους φίλους Χανιώτες: υφίσταται κτιριακά παλαιός αεροσταθμός ή προβλέπεται να υπάρξει λόγω των επεκτάσεων? Γιατί κάτι άκουσα ότι θα πάει στην FR για τη λειτουργία της βάσης της :?: :?: :?:

Ναι υπάρχει ακόμα το παλιό κτίριο που λειτουργούσε πριν το 1996 ΒΔ του σημερινού με δική του πίστα 2 θέσεων επί του τροχοδρόμου.

OA701":1efxal3h said:
Γιατί κάτι άκουσα ότι θα πάει στην FR για τη λειτουργία της βάσης της :?: :?: :?:
Αυτο το ερεπιο θα παει στην RyanAir για γραφεια κλπ? :!:
Εισαι σιγουρος? Καθε φορα που πεταω απο/προς CHQ αναρωτιεμαι γιατι δεν το εχουν γκρεμισει ακομα...

Το κτήριο υφίσταται και κατά διαστήματα έχει χρησιμοποιηθεί από τα πληρώματα των πυροσβεστικών ελικοπτέρων που σταθμεύουν στο Δασκαλογιάννης.Πράγματι προορίζεται για την Ryanair αν και έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί το κτήριο είναι πολύ παλιό .

Άρα καλά άκουσα. Το θέμα είναι θα το φτιάξει η FR (όπως και άκουσα) ή θα το φτιάξουν για την FR?

PS
Το CHQ-SKG πάει για βρούβες ή ιδέα μου είναι? Ενόχλησε μάλλον... :twisted:

Επίσημα εγκαίνια σήμερα της βάσης της Ryanair στο Δασκαλογιάννης .Το κτήριο του παλαιού αεροσταθμού ανακαινίστηκε και είναι πράγματι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρία. Περισσότερες πληροφορίες από τοπικό site.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=122820&cid=3

...Να σημειωθεί πως ενώ στην ιστοσελίδα της Ryan Air με τα νέα δρομολόγια, υπάρχει ακόμη ο προορισμός "Θεσσαλονίκη" και μάλιστα με σημερινή ημερομηνία, τέτοιο δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς , όπως θα διαβάσετε στην συνέχεια - η εταιρεία έχει διακόψει τις πτήσεις απο και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία"....
Oρίστε? :oops:

Eπίσης, δεν είχε ακουστεί κάτι για αυτό, αν ισχύει είμαι περίεργος τι θα πούν (και θα ζητήσουν) οι Ιρλανδοί
...Στο μεταξύ «σχέδιο διάσωσης για τον ελληνικό τουρισμό» με μέτρα για την ενίσχυσή του θα παρουσιάσει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος (deputy CEO) και διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (COO) κ. Μάικλ Κόλεϊ της Ryanair σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στην Αθήνα...