LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

Κρητική Φιλοξενία->Ωραίο πράμα

Το Πρώτο charter της σεζόν...
Με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα χαρούμενοι που “φέτος θα κάνουμε τις διακοπές μας στο νησί σας” έφτασαν χθες το μεσημέρι οι πρώτοι ξένοι τουρίστες με πτήση τσάρτερ στα Χανιά.
Στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” προσγειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα το αεροσκάφος της εταιρείας Sterling, μεταφέροντας 163 Δανούς τουρίστες από την Κοπεγχάγη.
Οι επισκέπτες, που δεν έχουν έλθει με κάποιο tour operator, αλλά έκλεισαν δωμάτια μέσω internet, έγιναν δεκτοί στην αίθουσα αφίξεων με κρητικούς χορούς και τραγούδια από τον χορευτικό όμιλο “Ο Ψηλορείτης” και τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από τους υπαλλήλους του τμήματος Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Χανίων, που είχε και την ευθύνη για την εκδήλωση της υποδοχής τους.....

Συνέχεια :Χανιώτικα Νέα http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=1347

Απο την ασχετοσυνη ολες μα ολες τις πτησεις απο το εξωτερικο πλην των συνηθισμενων Αθηνας και Θεσσαλονικης τις βαφτιζουν τσαρτερ.Αφου δεν ανηκουν αυτοι οι επιβατες σε κανενα πακετο Τ.Ο πως ειναι τσαρτερ;Ας ψαξουν στη σελιδα της Sterling για να μαθουν οτι προκειται για κανονικη τακτικη πτηση.Εκτος απο τα Χανια περιλαμβανεται και η Αθηνα για τους ελληνικους προορισμους της εταιριας.

παιδιά υπάρχει κάπου διαθέσιμο για το αεροδρόμιο Χανίων το πρόγραμματα πτήσεων για φέτος?

Μεγάλα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Χανίων

Πτήση τσάρτερ από τη Ρωσία που μετέφερε 405 επιβάτες έφτασε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης”, η πρώτη πτήση τσάρτερ που έφτασε στον αερολιμένα με μεγάλο αεροσκάφος τύπου Boieng 747, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του αεροδρομίου. Το αεροπλάνο από τη Ρωσία έφτασε στις 2.20 το μεσημέρι και σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη κ. Μιχάλη Ξηρουχάκη “η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανταποκρίθηκε στον αίτημα των ναυλωτών για αναβάθμιση του αερολιμένα Χανίων ώστε να δέχεται μεγάλα αεροσκάφη της κατηγορίας των 747. Σε συνεργασία με την 115 Πτέρυγα Μάχης θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για τη συνολική αναβάθμιση του αεροδρομίου μας”.

http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=4047

Ποιος μπορει να με φιλοξενησει για ενα βραδυ εκει κοντα? :shock: ;)

Αλλα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι το πρωτο επιβατικο 747 που προσγειωνεται στα Χανια... Ακομα και τσαρτερ.

seven4seven":2vlj6qie said:
Ποιος μπορει να με φιλοξενησει για ενα βραδυ εκει κοντα? :shock: ;)

Αλλα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι το πρωτο επιβατικο 747 που προσγειωνεται στα Χανια... Ακομα και τσαρτερ.

χεχε, εγώ σε φιλοξενώ αν θες!
πάντως τα DC-10 & MD-11 είναι ψωμοτύρι αυτές τις μέρες.. Αμερικάνοι βεβαίως, όχι τσάρτερ

Τι εχεις δει εκει απο military charters (γνωστα στα ερτζιανα και ως "Reach")???

seven4seven":eb3v8cak said:
Τι εχεις δει εκει απο military charters (γνωστα στα ερτζιανα και ως "Reach")???

από α/φ σε heavy 762, 763, 772, MD-11, DC-10, νομίζω και L-1011 το 1996 αλλά δεν το υπογράφω κιόλας.
747 να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει σε επίπεδο military charter, αν και μου έχουν πει ότι παλαιότερα σκάγανε κατά καιρούς από Αμερική, φαντάζομαι 742.

Ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει heavy σε Airbus..

Το 94-95 που ημαν φανταρος στην 115 ειχε Α310 HF...