LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ΒΑ έρχεται εδώ από περσι. Εφερνε κάθε Σάββατο 2 Α320. Ενα στις 14:00 και ένα κατά τις 15:00. Φέτος μέχρι στιγμής φέρνει μόνο το Α320 στις 14:00.

Για την Brussels Airlines δεν έχω ακούσει τίποτα. Ούτε την έχω δει...

NFEEFE":kuyn6vbn said:
Όταν φέρνεις πελάτες μόνο μέσω ΤΟ και της FR τι περιμένεις? Οι μεν θα πάνε καρφωτά στα ΑΙ, και από τους δε μη περιμένεις να ξοδέψουν πολλά...
Χωρίς να είναι βέβαια και οι ντόπιοι άμοιροι ευθυνών, όταν δεν κάνουν κανένα βήμα για να γίνει η Ρόδος ένας ελκυστικός προορισμός για να επισκέπτεσαι όλο το χρόνο.
Ρε συ nfeefe, η FR φέρνει την εβδομάδα 18 πτήσεις, δλδ max (λέμε τώρα) 3,402 επισκέπτες. Την εβδομάδα η Ρόδος έχει χοντρικά 50-60.000 αεροπορικές αφίξεις, άρα αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για πολύυυυυ κάτω του 10% συνεισφοράς της FR.
Με την λογική του Βασιλάκη θα μπορούσα πάντως να βγώ κι εγώ και να κατηγορώ την Α3 ότι ενώ εκτελεί πολλαπλάσιες της FR πτήσεις ο κόσμος που φέρνει είναι μάπα, είναι έτσι όμως; Το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο ωστόσο οι κύριοι φταίχτες είμαστε εμείς, τελεία και παύλα. Τον χειμώνα θα κλάψουν μανούλες :(

kostkar":kuyn6vbn said:
Στις φωτογραφίες είναι και ένα αεροσκάφος της BA, ή κάνω λάθος;
Όπως τα έγραψε ο solro είναι, απλά για την ιστορία, η BA φέρνει κόσμο αποκλειστικά για έναν TO που διαχειρίζεται family resort ξενοδοχείο με τιμές που παίζουν από 2.000 λιρόνια/βδόμαδα. Mακαρι να είχαμε άλλα 100 τέτοια ξενοδοχεία κι ας είναι ΑΙ...

Αν ήταν μεταξύ 12 και 2 τα μεσάνυχτα υπάρχει περίπτωση να ήρθε ως HQ7996 από BRU. Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν έκτακτο και ανοργάνωτο...

οχι, γυρω στις 10 το βραδυ ηταν. Θα κοιταξω στο κινητο και θα σας πω. Σιγουρα ηταν εκτακτο.... ισως το εστειλε καμια Jetairfly?

320.000+ οι αφίξεις του Ιουνίου, 18% πάνω σε σχέση με τον Ιούνη του 12 αλλά η πόλη και η αγορά γενικά ήταν σαν να είχαμε Απρίλη. Ανοδικά και οι εσωτερικού, +15% αν θυμάμαι καλά και αναρωτιέμαι, ξαναζωντάνεψε η εσωτερική κίνηση λόγω χαμηλότερων ναύλων ή μιλάμε για αφίξεις εξωτερικού μέσω Αθηνών; Μόνο η Α3 μπορεί να λύσει την απορία...

Το α/δ πάντως συνεχίζει να έχει τα προβλήματά του, μόλις χθές ξεκίνησε η επισκευή του κλιματισμού, 6-7 μηνές μετά το αίτημα στην Αθήνα, κι αφού λιποθυμάει ο κόσμος. Μπράβο λεβέντες :roll:

Σε ένα άλλο μεγάλο θέμα όμως, αυτό της στελέγχωσης του ιατρείου του α/δ, δεν έχει δωθεί λύση με αποτέλεσμα το ιατρείο ΣΚ και καθημερινές μετά τις 3 το μεσημέρι να κλείνει. Μπράβο λεβέντες, δις :wall:

Τέλος, συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα με την εναπόθεση και αποκομιδή των απορριμάτων, όπως συνεχίζει κι ο αχταρμάς στον δρόμο μπροστά απ' τα κτίρια, έχω πετύχει μέχρι και τετραπλοπαρκαρίσματα έξω απ' τις αφίξεις... :evil:

:bash:

Σημερα εγινα μαρτυρας των καλοπαιδων με το λειζερ...... στοχευαν της Τουι καθως πηγαινε για απογειωση...... εκανα περιμετρικα βολτες μηπως και τους πετυχω αλλα δυστυχως τιποτα. Ηταν πισω απο τον 25..... Πιστευω οτι ηταν καπου στην γεφυρα της κρεμαστης στο δρομακι που οδηγει στη θαλασσα.

Kακώς έκανες βόλτες, θα έβρισκες και τον μπελά σου αν σε έπιαναν. Τλφ το 100 έπρεπε να πάρεις αμέσως, θα στέλναν περιπολικό απ' το α/δ, κι ας τους περιμένες να έρθουν για να τους δείξεις τι και που είδες...

Ναι το ξέρω, βλακεια μου. Πρέπει να ενημέρωσε το πλήρωμα της τουι γιατί μετά από κάνα 20λεπτο είδα ένα τζιπακι περιμετρικά του διαδρόμου να κάνει βόλτες.

Παιδια, εχτες το βραδακι εκανα μια βολτα απο το Διαγορας και μου εκανε εντυπωση οτι τα 4 πυροσβεστικα αεροπλανα ηταν σταθμευμενα στο taxi way του διαδρομου. Ετσι γινεται παντα ή λογο της κινησης του αεροδρομιου??