OA701
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ---
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- KTTS
Δεν είδα κάτι στο φόρουμ και μιάς και έπεσα σε μια ανακοίνωση του δημάρχου του νησιού είπα να το ανοίξω. Σύμφωνα λοιπον με τον δήμαρχο, το 2014 θα είναι έτοιμο το νέο α/δ του νησιού, το οποίο και θα κατσκευαστεί σε 2 φάσεις (όταν συνδυάζω φάσεις έργου με ΥΠΑ/ελλ. δημόσιο, ο χρονικός ορίζοντας γίνεται ορίζοντας γεγονότων :twisted: )
1η Φάση
2η Φάση
Δεν βρήκα κάτι νεότερο στο διαδίκτυο για το έργο αυτό, ούτε καν έναν προϋπλογισμό. Το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια είναι το μήκος του διαδρόμου, 1.400 μέτρα με 2 τροχοδιαδρόμους παρακαλώ. Θα ξοδευτούν τόσα λεφτά για να μην κατεβαίνουν πάλι μεγάλα α/φη? Δεν ξέρω, μπορεί και να μην θέλουν τσάρτερ ή μαζικό τουρισμό αλλά ας πάρουν κι ένα τηλ. στην Κάλυμνο που χτυπάνε τώρα το κεφάλι τους...
1η Φάση
Η πρώτη φάση εκτέλεσης περιλαμβάνει την ανάθεση κατασκευής του διαδρόμου, προχωρώντας στην επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης και ταυτόχρονα στην άμεση εκπόνηση της ηλεκτρομηχανικής μελέτης. Οι ανωτέρω αναθέσεις θα γίνουν έως τις 15/03/2011 και ο ανάδοχος αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες έως τις 30/06/2011. Το προβλεπόμενο μήκος του διαδρόμου θα φτάσει τα 1.400m με παράλληλη πρόβλεψη δύο ζωνών ασφαλείας στην αρχή και το τέλος του μήκους 600m, με δύο τροχοδιαδρόμους καθώς και δυνατότητα επέκτασης.
2η Φάση
Η δεύτερη φάση εκτέλεσης περιλαμβάνει την ανέγερση των κτηριακών υποδομών του αεροδρομίου συνολικής επιφάνειας 5.000 έως 7.000 τ.μ. και η προκαταρκτική μελέτη κατασκευής ξεκινά στις 10/04/2011.
Ο στόχος μας είναι ο ανάδοχος να ξεκινήσει τις εργασίες το αργότερο τον Οκτώβριο του 2011 και το έργο να έχει ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στο τέλος του 2014.
Δεν βρήκα κάτι νεότερο στο διαδίκτυο για το έργο αυτό, ούτε καν έναν προϋπλογισμό. Το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια είναι το μήκος του διαδρόμου, 1.400 μέτρα με 2 τροχοδιαδρόμους παρακαλώ. Θα ξοδευτούν τόσα λεφτά για να μην κατεβαίνουν πάλι μεγάλα α/φη? Δεν ξέρω, μπορεί και να μην θέλουν τσάρτερ ή μαζικό τουρισμό αλλά ας πάρουν κι ένα τηλ. στην Κάλυμνο που χτυπάνε τώρα το κεφάλι τους...