LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξερει κανεις να μου πει ποιες μερες τωρα τον αυγουστο δεχεται την περισσότερη κινηση το αεροδρόμιο ωστε να τη στησω στον Καρτερό;

Π/Σ/Κ είναι διαχρονικά καλές...
Ο Καρτερός κλασική θέση spotting...
Καλή επιτυχία.

Ξερουμε πόσες πτήσεις εκτελεί καθημερινα η Orenair στο Ηράκλειο,γιατι βλέπω πολλαπλά να ερχονται τα 738 της καθε μερα?!

Παρόλο τις δύσκολες εποχές που διανύουμε (και στον αεροπορικό τομέα)
Το θετικό είναι ότι το Χειμώνα η Transavia (HV) θα κρατήσει το HER - AMS - HER (από έγκυρη πηγή) :great:

Θα συνεχίζει για Ρόδο, μήπως γνωρίζει η πηγή? Γιατί για AMS-HER-RHO & AMS-RHO-HER είχε γίνει λόγος, από μία φορά την εβδομάδα...

Κυριακη μακραν η καλυτερη μερα για σποττινγκ στο Ηρακλειο. Εχει Β777-200 κατα τις 14.00 και κατι.... και An148 της Polet...

Μετα και οι πεμπτες ειναι καλες με αρκετα Ρωσικα (οπως αλλωστε και οι κυριακες)..

Οι υπολοιπες μερες ειναι TUI TRANSAVIA THOMAS COOK CONDOR σε καθε πιθανο συνδιασμο....

To IL96 της AEROFLOT ερχετε πλεον σαββατο και πεμπτη στις 08.20 το πρωι αν δεν κανω λαθος...απογευμα δεν το εχω δει καθολου φετος...

OA701":2yygosrk said:
Θα συνεχίζει για Ρόδο, μήπως γνωρίζει η πηγή? Γιατί για AMS-HER-RHO & AMS-RHO-HER είχε γίνει λόγος, από μία φορά την εβδομάδα...

Για RHO δεν το ξέρω ....

Για HER όμως ισχύει ..ότι θα πραγματοποιείτε απευθείας.

Στόχος ήταν να έχουν και την Γαλλία για όλο τον Χειμώνα δυστυχώς όμως δεν.....

747 της Saudi κατέβηκε στο Ηράκλειο. Έχουμε πληροφορίες γιατί κτλ; Είδα μόνο φωτογραφίες.

Ειδα 2 σποττερ απτην παραλία του καρτερού ειχαν ανεβει τερμα πανω στο βράχο ψηλά για να ειναι κοντά στο διάδρομο..πως παει κανεις εκει..? και μη μου πείτε ότι σκαρφαλώνει απτην παραλία!