- Περιοχή
- LGAT, East Terminal
- Website
- www.flickr.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Προσωπικά (και ταξιδεύω τουλάχιστον μια φορά το μήνα) δεν έχω παρατηρήσει ουρές ή τουλάχιστον πολύ σπάνια. Αν εννοούμε πχ στα check in desks, υπάρχουν φορές και συγκεκριμένες ώρες που αναχωρούν πολλές πτήσεις της Α3 μαζεμένες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ουρά. Δεν γίνεται ο καθένας να έχει το προσωπικό του check in desk. Οι ουρές όμως αυτές, αν και κάποιες φορές πολυπληθής, προχωρούν αρκετά σύντομα. Γι αυτό εξάλλου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνιστούν όλες οι εταιρίες να είσαι 2-3 ώρες πριν μια διεθνή πτήση στο αεροδρόμιο. Και στα μεγάλα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια που έχω επισκεφθεί συχνά κατά καιρούς (AMS, LHR, FCO, FRA, MUC, MAD, CDG κλπ) το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Ουρές και στα γκισέ και στον έλεγχο. Αλλά και αυτές προχωρούν ικανοποιητικά.
Όσο για τις... φθορές θεωρώ ότι το "Βενιζέλος" δεν είναι στο τέλειο αλλά είναι σε πολύ καλό επίπεδο εμφανισιακά. Εξάλλου οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί δεν είναι "φθορά".
Όσο για τις... φθορές θεωρώ ότι το "Βενιζέλος" δεν είναι στο τέλειο αλλά είναι σε πολύ καλό επίπεδο εμφανισιακά. Εξάλλου οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί δεν είναι "φθορά".