LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Πολλές φορές τους έχω ακούσει, λίγες φορές τους έχω δει να κάνουν αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "put the money where the mouth is". Τη μια με τον Αστακό, την άλλη με το Ελληνικό, λέτε να τριτώσει?

Να υποθέσω ότι θα μετατρέψουν το LGAV σε hub για υπερατλαντικές πτήσεις και πτήσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για πτήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ξέρω να υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει αφού ο Ευρωπαίος που θα θέλει να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει να πετά με άλλη εταιρία για Ελλάδα και από εκεί με την Qatar για όποιο άλλο προορισμό. Εκτός αν πρόκειται να προβεί σε "εξαγορά" κάποιας ελληνικής αεροπορικής εταιρίας για να επιχειρεί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αυτής.

Μπορεί να μου πει κάποιος πού είναι τα γραφεία της διοίκησης του Ελ.Βενιζέλος;

Στο κτίριο 17,φτάνοντας στο αεροδρόμιο από την Αττική Οδό,εξέρχεσαι στο κόμβο για τη περιοχή εμπορικών καταστημάτων και το βλέπεις μετά από το κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αν επιτρέπεται,τι χρειάζεσαι;

Πτώση 8,6% στην επιβατική κίνηση το πρώτο δίμηνο του 2013 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.
Καλά πάμε! Θα κατέβουμε φέτος τα 12εκ; Αντε καί φθάνουμε τα πρό δεκαετίας μεγέθη!

Αγαπητό LGAV, τα θερμά μου συγχαρητήρια. Εύχομαι σύντομα και την πρωτιά στις πτήσεις 50<θέσεων. Η ανάπτυξη του Κωστή Δαρμένου Χατζηδάκη επιτέλους αποδίδει καρπούς.. :cool:

δικός σας

Re: LGAV/ATH Athens &quot;Eleftherios Venizelos&quot;

Θα το πάρουν οι Κινέζοι και θα γίνει κόμβος Ασίας-Ευρώπης-Αμερικής...

Re: LGAV/ATH Athens &quot;Eleftherios Venizelos&quot;

Την παραπάνω έρευνα θα διάβασαν και οι Κινέζοι και ενδιαφέρονται σφόδρα να καταστήσουν τον Μπένι κόμβο ΝΑ Ασίας-Ευρώπης. Σύμφωνα δε με ανώνυμες πληροφορίες, θα υπάρξει ο μεγάλος διωγμός των πρα-πρα ώστε να χωρέσουν όλα τα wide που θα έρχονται νυχθημερόν, οι Κινέζοι βασικά θα ζητήσουν την άρση της απαγορεύσης λειτουργίας 2ου α/δ στην Αθήνα ώστε έπειτα να πάρουν το Ελληνικό για τα πρα-πρα και τα ταπεινά narrow...