LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Σωστα. Γινεται μεταφορα των fuel pits στις θεσεις εκεινες.

Έχω δει συνδέσμους να μην δουλεύουνε έχω δει συνδέσμους να σε πετούν σε σελίδες με ιούς αλλά συνδέσμους που είναι της British Airways να σε μεταφέρουν στη σελίδα της Brussels Airlines δεν είχα δει μέχρι τώρα, όχι μπράβο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για αυτή την πρωτοτυπία νομίζω ότι πρέπει να τους απονέμουν άλλο ένα βραβείο….. :lol: :lol:

Υ.Γ Το αεροπλανάκι με τον Αι Βασίλη πάνω καλό, εκσυγχρονίστηκε και αυτός πάει το έλκηθρο, σε λίγο θα πετάξει με Α380….

Έρευνα-μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών για την επίπτωση του Α/Δ στην ευρύτερη περιοχή όσο και πανελλαδικά όπου συνεισφέρει συνολικά 2,14% του ΑΕΠ...

Περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία:
:arrow: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=971724&cid=15

Η ΥΠΑ τα βλέπει αυτά? Υπάρχουν ανάλογες μελέτες για τα υπόλοιπα "μεγάλα" Α/Δ?

Επίσεις έχει ακουστεί (από πρώτο χέρι) ότι κάνουν τις προεργασίες για την ανάρτηση αερογέφυρας που θα ενώσει το MTB με το sattelite. (επέκταση επιβατικού χώρου) :!:

Γιατί; Η υπόγεια διάβαση δεν τους κάνει;

Να σημειώσω ότι οι διαφημίσεις τσιγάρων Winston υπάρχουν ακόμα κανονικότατα στο Ελ.Βεν., ενώ έχουν απαγορευτεί από τον Σεπτέμβριο!
Το τμήμα CQI δε, το οποίο συνήθως απαντάει αμέσως και κρατά σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των επιβατών, τώρα κάνει την πάπια, παρά τις τρεις επιστολές που τους έχω αποστείλει σχετικά με το κάπνισμα στις αφίξεις που ντουμανιάζει όλος ο χώρος αλλά και σχετικά με την παρανομία των διαφημίσεων τσιγάρων! Επίσης την πάπια κάνει και το υπουργείο Υγείας! Να χαρώ εγώ ευρωπαϊκό αεροδρόμιο...

ΑΤΗ στο Airliners World

το τεύχος Φεβρουαρίου του airliners world έχει 8σέλιδο αφιέρωμα στο LGAV το οποίο χωρίς να έχω προλάβει να το διαβ'ασω ακόμη φαίνεται προσεγμένο και όμορφο, αν και με κάπως πιο παρωχημένες φωτογραφίες.

Μολις χθές διάβασα το άρθρο. Ειναι αρκετά καλό (δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε βέβαια..). Συμφωνώ σχετικά με τις φωτόγραφίες. Οι περισσότερες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί τις πρώτες μέρες λειτουργίας του αεροδρομίου το 2001 (Περιλαμβάνουν Boeing 737-200 της Ολυμπιακής και Boeing 737-300 της Cronus). Εχουν και μερικές τωρινές (κυρίως τα παροπλισμένα της Ολυμπιακής) και ένα close up σε Dash της Olympic Air την βραδιά των εγκαινίων. Θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερες...

Με δελτίο τύπου ο ΑΙΑ μας ενημερώνει για την κίνηση του 2009, όπου πέραν των λοιπών αναφέρει ότι σημειώθηκε ιστορικό ρεκόρ στην αγορά εσωτερικού...
Βέβαια, αν παρατηρήσουμε λίγο τα μηνιαία στοιχεία, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος που Α3 και νέα ΟΑ ψιλοσφάχτηκαν έδωσαν μία παραπάνω ώθηση στην κίνηση...

Γνωρίζουμε τελικά τι γίνεται με το θέμα του parking; Θα φτιαχτεί κάτι της προκοπής ή θα μείνει ως έχει με τα αμάξια στους 100 χιλιάδες βαθμού κελσίου κάθε μεσημέρι;

Επίσης: τελικά σε τι κατάσταση βρίσκεται το θέμα για την γέφυρα προς το satellite;