Λάθος posts ...

Re: Plastic Kit αεροσκάφοι

symfono apolita to kalytero site gia na lysis tis opoies apories mporei na exeis gia to themasou katatopistikotato!!!!!!!!!! :thx: :thx: :thx:

Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

den gnorizo ton akrivi timokatalogo tou parking pliroforiaka sou leo oti apo tis 12 to vradi eos tis 9 proi plirosa 26 oloklira europoula :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

kalhmera, 8elw edw kai meres na kleisw eishthrio me th sky europe, alla den mporw na vgalw akrh. :?:
mporei kapoios na me voh8hsei?????????
A)pws mporw na kleisw eishthrio???? Mono on line,mesw internet??? Den yparxei allos tropos????..dld opoios den exei pistwtiki karta ti kanei??????
kai
B)oso pio nwris kleisw to eishthrio, toso pio f8hno einai??????
parakalw an kapoios gnwrizei kai mporei na me voh8hsei na apanthsei amesa giati einai poli EPEIGWN......
eyxaristw

Αγαπητέ κύριε/α επείγον μη γράφεις greeklish, μας έβγαλες τα μάτια.

Α) Κλέινεις μόνο μέσω Internet. Συνήθως τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν κλείνουν loco (περισσότερα από τον aakunz περί αυτού)

Β) Αν και δεν έχω ταξιδέψει με την Skyeurope, απ΄όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα (δες το σχετικό thread) ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑ. Αν είναι τόσο επείγον όσο λες, προτίμησε μια μεγάλη εταιρεία. Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να πετάξεις, παρά να κάθεσαι στο αεροδρόμιο και να κλαις τα λεφτάκια σου.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ SKY EUROPE, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???
Α)ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ????? ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ??????? ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΗΚΗ ΚΑΡΤΑ :( ΤΙ ΚΑΝΕΙ???????
ΚΑΙ
Β)ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΝΑΙ??????
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΩΝ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :great:

ΑΓΑΠΗΤΕ FLYING DOC, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΣΕΧΙΑ...
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η SKY EUROPE ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΝΗΝΕΣ..
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ??????
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΗ :cry:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

exeis akousei tipota perissotero gia thn ekpaideysi??? ksereis poso diarkei ? giati 15 meres mou fenontai liges

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

CHRYSANTHI":30l1788k said:
exeis akousei tipota perissotero gia thn ekpaideysi??? ksereis poso diarkei ? giati 15 meres mou fenontai liges

εμένα μου είχαν πει για ένα με δύο μήνες πάντως.
και ότι ξεκινάμε να πετάμε οκτώβρη.

Re: Πληροτητες Πτησεων

GP707":keit04vs said:
Πληροφοριακά, τα πληρώματα είναι Μαλτέζοι (από την Medavia που έχει νοικιαστεί το Dash) και στην καμπίνα υπάρχει ένας Μαλτέζος φροντιστής που είναι qualified στον τύπο αυτό και μία αεροσυνοδός της Athens.
Δηλαδή η αεροσυνοδός της Athens δεν έχει άδεια σωστικών γι'αυτόν τον τύπο; Δηλαδή, ο ένας είναι ο φροντιστής και η άλλη είναι απλά για να μοιράζει τους καφέδες; Επιτρέπεται αυτό (να υπάρχει μέλος του πληρώματος χωρίς σωστικά, έστω κι αν καλύπτεται ο ελάχιστος αριθμός συνοδών που απαιτείται για την πτήση -ένας στην προκειμένη περίπτωση);;;

Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

aas59":2jagbm3e said:
AN βγει και site "OALivery" για ψηφοφορία................. μπορεί και να δούμε 3D Stripe με αυτούς τους χρωματισμούς στα Α320?? :cool: :cool:
Βασικά το bevel προδιαθέτει για άσπρο background στο livery ώστε να φαίνεται το εφέ... Οπότε για eurowhite μας βλέπω...

Η διατήρηση του παλιού σήματος και της γραμματοσειράς ήταν μάλλον σίγουρη. Αν είδατε, και η Σίλια στις στολές (στα κουμπιά, στα πηλίκια και στις τσάντες) έχει ενσωματώσει το ΟΑ με την παλιά γραμματοσειρά. Αν και ψήφισα την Σίλια, η αλήθεια είναι ότι πλέον πιστεύω ότι με το νέο-παλιό λογότυπο, πήγαινε καλύτερα το ρετρό σχεδιάκι με τα πουά πουκάμισα...

Είχανε πει ότι οι διαγωνισμοί θα είναι τρεις και ότι στον τρίτο διαγωνισμό, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει τον τρόπο ψυχαγωγίας στα αεροπλάνα... Απορώ να δω τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό...