Λάθος posts ...

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Ναι είναι το LZ-MDA και το πλήρωμα είναι βουλγάρικο. Ταξίδεψα πριν το πάσχα με το εν λόγω αεροσκάφος και όλα ήταν Οκ!! :great:

Φωτογραφία από το εσωτερικό του εν λόγω α/φους πού μπορούμε να δούμε;

Δεν βρίσκω κάποια στο net αλλά να σου πω έχει γκρι δερμάτινα καθίσματα μπλε μοκέτα και γενικά είναι περιποιημένο.

Re: Hellenic Imperial Airways

O monos tropos gia na vrethis stin Meka ine na vrethis stis 2 pio kontines polis medina ke jeddah aeroporikos ke meta na metaferthis othikos pros meka pu ine peripou 45 lepta apagorevete i isithos austira se oxi-mousoulmanos me fisika kati san thiothia sta sinora tis polis pou zitan ola ta sxetika egrafa .....

Re: Ολυμπιακή και MIG

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας !!

Re: Μικρό αεροπλάνο έπεσε στην Κωπαϊδα

OveLix":2tilbvht said:
έχουν βαλλιστικά (και όχι... αντιβαλλιστικά :mrgreen: ) αλεξίπτωτα.

Το μυαλο μου στους πυραυλους εμενα... Λεγε με Κιμ Γιονγκ Ιλ ΙΙ :mrgreen:

Re: Hellas Jet news !

Εισαγωγη νεου τυπου... Μαλιστα.. Και γω θα ηθελα την Α3 με Α346 αλλα παπαλα, δεν θα την δω ποτε! Τελικα αυτους που βαζουν στην κυκλοφορια τετοιες φημες πρεπει να τους πυροβολουν εξ επαφης.. Δεν το λεω για σενα φιλε eagle1, εσυ απλα μετεφερες ο,τι ακουσες. Αυτοι που τις πετανε για να φανουν σημαντικοι, εχουν ιδεα τι εστι εισαγωγη νεου τυπου??? Εκτος βεβαια και αν τα αεροσκαφη ερθουν υπο τη μορφη wet lease αλλα τοτε τα εξοδα ειναι τεραστια...

Τεσπα... Μην την πω την κακια μου..

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΒΑΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΝΑ link ΘΑ ΜΕ ΕΣΩΖΕ...ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ...??(ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ !!)

Re: LGKR/CFU Kerkyra Ioannis Kapodistrias

Eδω ξανα.......με λυπη διαπιστωνω πως, εχω γραφτει σε φορουμ φιλολογων και οχι αεροπορικου ενδιαφεροντος.Δεν χρησιμοπιω το word της microsoft οπως κανετε ολοι εδω μεσα απλα...γραφω πανω στα πεδια του φουρομ.Επειδη ειμαι σιγουρος, πως αυτα που θα γραψω θα ενοχλησουν τον αξιοτιτμο κυριο διαχειριστη Ακis μου ειπε να μην ξαναγραψω. Φενεται πως πιστευει σε βαθια "δημοκρατικες ιδεες" λεγοντας μου αυτο και επειδη τα γραπτα μενουν, του αφιερονω το ρητο που λει... {ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ} συμπερασματα δικα σας...Οταν θελω εγω, θα γραφω ξανα, αυτο που νομιζω και ας......σας θιγει την ορθογραφικη σας παιδια μεσω του (word)To kλεισιμο του λογαριασμου μου,το αφηνω καθαρα στη "δημοκρατικη" διαθεση του διαχειριστη Κυριου Akis,ισως να ειναι και οι τελευταιες γραμμες που γραφω θελω να ευχαριστισω δημοσια τα λιγα και καλα φιλαρακια που εκανα απο εδω μεσα ελπιζω...να τα ξαναπουμε σε καποια αλλα μονοπατια του διαδικτιου που θα μπορουμε να λεμε τις αεροπορικες αποριες και οχι..........τις φιλολογικες.Για να χωρισουμε ''τραγουδωντας'' αυτο το αφιερωνω στον κυριο διαχειριστα akis και στον Μπαμπινιωτη ωχ.........δεν ξερω να το γραψω!!! θα σε πω ΠΡΥΤΑΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ προσεξε μην χασεις την οξια!!! Το ιδιο και στους υπολιπους ειρωνες του forumhttp://www.youtube.com/watch?v=NfCQQMGki9Q Στα φιλαρακια μου καλη ανταμωση!!!! [urlhttp://www.youtube.com/watch?v=7M3-V7AaeXE][/url]Αντιο...