Λάθος posts ...

Re: Aegean και Λονδίνο (τιμή εισιτηρίου)

flesland":1b42g4fc said:
Έχει κάποιος πληροφορίες για πληρότητες μετά το 3το δρομολόγιο-?? προχτές έφτασα Λονδίνο ταυτόχρονα με την πτήση της Α3 κ είδα καμιά 40 επιβάτες...

αααααααααα σε παρακαλω φιλε flesland.ο computerise ειδε και ειπε οτι ειναι γεματοι.και σε παρακαλω(ξανα!) μην του πηγαινεις κοντρα γιατι θα φας και κανα ban στο τελος...

Re: Aegean και Λονδίνο (τιμή εισιτηρίου)

manaras":15ag4ypd said:
αααααααααα σε παρακαλω φιλε flesland.ο computerise ειδε και ειπε οτι ειναι γεματοι.και σε παρακαλω(ξανα!) μην του πηγαινεις κοντρα γιατι θα φας και κανα ban στο τελος...

Σε ευχαριστώ πολύ που με προβιβάζεις σε απόλυτο άρχοντα του site με δικαιώματα να διαγράφω όποιον θέλω. Μήπως όμως αδικείς κάποιους εδώ μέσα οι οποίοι και χρήματα βάζουν και προσωπική εργασία και χρόνο για να μπορείς εσύ ελεύθερα να μαθαίνεις πράγματα και να γράφεις τις σαχλαμάρες σου;; Oι υπεύθυνοι του site δεν χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις αντικειμενικότητας... η αντικειμενικότητα του airliners.gr είναι εκ των ουκ άνευ... Απλά προστατεύουν άριστα αυτό που όλοι αγαπάμε, από ελάχιστους κακεντρεχείς και ανόητους... Αν αγαπητέ έχεις ενστάσεις για την ποιότητα, την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του forum θα χαιρόμουν να μας τις παραθέσεις και να τις κουβεντιάσεις με τους αρμόδιους ... αν όχι λυπάμαι αλλά πρέπει να σε κατατάξω σε μια από τις δύο κατηγορίες που ανέφερα παραπάνω...διαλέγεις και παίρνεις...

Για την ταμπακιέρα τώρα... Έχω κάνει το ΑΤΗ-STN-ΑΤΗ τρεις φορές τους τελευταίους 2 μήνες... Ανέφερα ότι είδαν τα ματάκια μου και πίστεψέ με αόμματος δεν είμαι... Και οι έξη πτήσεις είχαν πληρότητα γύρω στο 70%... Αυτά είδα αυτά λέω... Εσύ αλήθεια έχεις ταξιδέψει ποτέ στο συγκεκριμένο route? Αν ναι με χαρά θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου... Αν όχι τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι...

Re: Viking Hellas

kala ta piasame ta lefta mas
afto to aeroskafos ths VIKING,einai oti xeirotero kykloforei...kai oxi mono sta ellhnika aerodromia.
DANGEROUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Cyprus Airways News.

hi se olous,eimai CCM k tha thela polu n doulepsw sth cyprus an kapoios exei idea g to ti paizei tha hthela polu n m pei pws einai h etaireia apo sunthikes ergasias k to kuriotero ti mistho dinei....thnks!!!!

Re: GainJet

Ναι θα ερθουν,εχουν βρει γραφεια στα Ανωγεια. Περιμενουν λιγο να πεσουν τα ενοικια γιατι περνανε ενα ζορι τωρα τελευταια.

Re: Emirates interview

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... :D
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑΚΙ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ OPEN DAY THS EMIRATES!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ???Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

Re: Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

Σωστα, γιατι κατι σαν εσενα, τετοια παραδειγματα θελουν, για να καταλαβουν ΙΣΩΣ τι συβαινει!